Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Luis Suarez: Arda Turan Barcelona'nın jokeri - Futbol Haberleri

        Luis Suarez, Arda Turan’ı, milli takımdan arkadaşı Galatasaraylı Fernando Muslera’yı ve şu an Beşiktaş’ta oynayan Barça’dan eski takım arkadaşı Adriano’yu değerlendirdi. İşte Suarez'in sözleri...

        "ARDA JOKER..."

        "Arda Turan bizim için çok önemli bir futbolcu. Teknik direktörümüz Luis Enrique, onu farklı pozisyonlarda oynatıyor. Ona Barcelona’nın joker oyuncusu diyebiliriz. Hem forvet hattında hem de orta sahada görev yapıyor. Her pozisyonun da hakkını en iyi şekilde veriyor."

        "MUSLERA HER TAKIMDA OYNAR"

        Fernando Muslera, bana göre dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Uruguay Milli Takımı’nın şu anki konumunda olmasında onun da payı büyük. Kalecinizin iyi olması her zaman takıma büyük güven sağlar. Muslera’nın, Galatasaray’da iyi maçlar çıkardığını biliyorum. O dünyanın her büyük takımında oynayabilecek kalitede bir isim."

        "GERÇEK BİR PROFESYONEL"

        "Adriano ise sezon başında aramızdan ayrıldı ve Türkiye’ye gitti. Beşiktaş’ta kendisine başarılar diliyorum. Hem saha içinde hem saha dışında çok önemli bir karakter. Adriano gerçek bir profesyoneldir. Barcelona’da büyük başarılar kazandı. Umuyorum benzer başarıları yeni kulübünde de yaşama şansını yakalar."

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ