Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Bursaspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-0, Türkiye Kupası'nda ise Yomraspor'u 3-0 yenen Bursaspor, ligde üst sıraları hedefleyen Atiker Konyaspor'la karşılaşacak. Peki Bursaspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        BURSASPOR-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor ile Konyaspor karşılaşacak. Bursaspor-Konyaspor maçı 29 Ekim Cumartesi günü(bugün) saat 16.00'da başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Ümit Öztürk'ün yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Bursaspor: Harun- Serdar Kurtuluş, Şamil Çinaz, Sivok, Aziz Behich, Merter, Faty, Del Valle, Batalla, John, Deniz Yılmaz

        Konyaspor: Serkan Kırıntılı- Skubic, Ali Turan, Selim, Douglas, Jonsson, Ali Çamdalı, Volkan, Ömer Ali, Rangelov, Meha

        KİLİT İSİMLER

        Karşılaşmada Bursaspor'un en büyük kozlarından ilki ligde ligde en fazla kurtarış yapan kaleci konumundaki Harun Tekin ile Süper Lig'de tam 28 kilit pas atan ve takımının 4 golüne imzasını koyan Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla olacak. Atiker Konyaspor'a karşı oynadığı 4 maçta da gol atmayı başarmış bir isim olan Deniz Yılmaz'da kadroda yer alacak.

        ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

        Bursaspor ile Atiker Konyaspor Süper Lig'de bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor rakibine 11-7'lik üstünlük sağlarken 8 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı takım, evinde oynadığı 13 maçta rakibine sadece 1 kez yenilirken 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçları Konyaspor evinde 1-0 kazanırken Bursa'daki mücadele ise 1-1 sona erdi.

        7 DEFA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

        İki takımın teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu ile Aykut Kocaman, bugüne kadar Süper Lig'de birbirlerine 7 defa rakip oldu. Hamzaoğlu ve Kocaman, bu maçlarda 3'er galibiyet alırken bir mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ