Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Engin İpekoğlu: "Eskişehirspor maçı kırılma noktası" - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        İpekoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor maçının büyük önem taşıdığını belirtti. Geçen hafta deplasmanda yaptıkları Ümraniyespor maçındaki hakem kararlarını eleştiren İpekoğlu, şunları kaydetti:

        "Bu hafta Eskişehirspor ile maç yapacağız. Bu maç kırılma noktası. Kazandığımız taktirde kendimizi üst sıralara atacağız. O yüzden bu maçı ve bütün iç saha maçlarını kazanmamız gerek. Bir hafta öncesinde Eskişehir bölgesinden bir hakemin bizim maçımıza verilmesi doğru mu? Türkiye Futbol Federasyonu bu işleri nasıl yapıyor bilmiyorum. Fikstüre hiç mi bakmıyorlar. Eskişehir bölgesinden hakem veriyorlar da bir hafta sonra oynayacağımız takım Eskişehirspor."

        RASPOPOVIC'TEN KÖTÜ HABER

        Engin İpekoğlu, geçen hafta sakatlanan orta saha oyuncusu Nikola Raspopovic'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağını bildirdi. İpekoğlu, Ümraniyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Petar Grbic'in durumunun ise yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağını aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ