Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: 3. golü de bulabilirdik - Fenerbahçe Haberleri

        Dick Advocaat, 3 puan kadar gösterdikleri performansından çok önemli olduğunu söyledi.

        Tecrübeli çalıştırıcı hak ettiklerini söylerken ''Önemli bir 3 puan aldık ama 3 puan kadar takımın gösterdiği performansta önemliydi. Çok iyi bir performans gösterdik. Bizim için çok iyi bir sonuç. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. 2 gol attık ama 3. golü de bulabilirdik'' ifadelerini kullandı.

        Advocaat ayrıca taraftara da dikkat çekerken ''Taraftar gerçekten harikaydı. Onlar buraya geldiler ama onları hep yanımızda tutmalıyız. Onların destekleri büyük bir itici güç oluyor. Onların gücüyle Manchester United'ı bile yenebiliyoruz'' dedi.

        Hollandalı teknik adam ''Biz bu akşam şunu ispatladık, herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yaptı. İyi organize olduk. Rakibimize çok şans vermedik. Bu karşılaşmayı kazanmayı ve takdiri hak ettik. Ancak hala gelişmeliyiz, özellikle taktik anlamda.''

        ''Robin van Persie'yi bir haftada 3 maça zorlayamayız. Sow bir forvet oyuncusu, kanat oyuncusu değil. Bu akşam oynadığı oyun çok iyiydi. Harika da bir gol attı. Hem onun için hem takımımız için çok mutluyum.'' diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ