Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Ali Şafak Öztürk: "6 puan fark çabuk kapanır" - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda 1-0 kazandıkları Kayserispor maçının bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Antalyaspor için ligin yeni başladığını vurgulayan Öztürk, artık tamamen yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

        İç sahadaki Gençlerbirliği maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Öztürk, "Beşinci sırayla aramızda 6 puan fark var. Alınacak birkaç pozitif sonuçla aradaki fark çok çabuk bir şekilde kapatılabilir. Kayserispor maçında şeytanın bacağını kırdık. Bundan sonrası için de takımımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız takıma inanıyorsa Gençlerbirliği maçıyla bunu göstersinler ve o stadı doldursunlar." diye konuştu.

        Önlerinde, Gençlerbirliği maçı ve ardından Trabzonspor ile Adanaspor karşılaşmaları olduğunu aktaran Öztürk, üç maçta 9 puan hedeflediklerini belirtti. Öztürk, ligin en güçlü takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı deplasman maçlarını atlattıklarını ifade ederek, "Bundan sonra her maçta yüzde 50 şans görüyorum. Trabzonspor deplasmanı da puan alınamayacak ya da galip gelinemeyecek bir deplasman değil. Adanaspor maçı da zaten iç sahada oynanacak. Ama bu maçlar daha zorlu geçecek." şeklinde konuştu.

        Yönetim olarak başarı ve doğru ortamı oluşturmak için en iyi şekilde çalışacaklarını anlatan Öztürk, takımın birkaç haftaya çok daha iyi yerlerde olacağını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ