Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Hikmet Karaman: Yukarı sıçrama maçıydı, bunu kaçırdık - Çaykur Rizespor Haberleri

        Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın kendileri için sıçrama maçı olduğunu ama bu fırsatı kaçırdıklarını belirtip, "Maçın genellemesi yapacak olursak mağlup duruma düştük, beraberlik golü zamanlaması bizim açımızdan avantajlıydı. İkinci yarı baskımız var, iki direkten dönen top var. Buna rağmen 2-1'i yakaladık. 2-1'den sonra oyuncuların bireysel inisiyatif koyması gereken yerde gerekeni yapamadık. 2-2 olunca baktığımızda, hatalar yaptık. Takım defansının iyi yapılması gerekiyordu. Bu bireysel hatalar ve ufak dalgınlıklar skoru başka yerlere götürüyor. Bizim için yukarı sıçrama maçıydı. Onu kaçırdık. Önümüzdeki maçlarda, dışarıda oynayacağımız iyi takımlara karşı alacağımız galibiyetler bizi tekrar yukarı sıçrama noktasına getirecektir" dedi.

        KRUNOSLAV JURCİC: BU BİR PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Rize deplasmanında berabere kalan Adanaspor'da Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, aldıkları bir puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

        Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, "Bizim için bu bir puan çok önemliydi. Sadece puansal anamda değil öz güven eksikliğini toparlama anlamında da önemli bir maçtı. İlk yarı daha fazla gol bulabilirdik. İkinci yarı Rizespor oyuncuları yüksek bir performans gösterip skoru lehlerinde çevirdiler. Oyuncularımız ikinci yarının başlarında eksiklik gösterdi. Önemli olan sonra pozitif bir oyun sergileyerek skoru eşitlemeyi başardılar" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ