Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray divan kurulu toplantısında Fenerbahçe için olay sözler - Galatasaray Haberleri

        Toplantıda söz alan üyeler arasında bulunan Rasim Zaimoğlu, yaptığı konuşmada, yönetim kuruluna Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

        Zaimoğlu şöyle konuştu:

        "25 milyon taraftarı olan bir kulübün 17 bin üye ile büyümesi mümkün değil. Üye sayısını çok çok artırmalıyız. Mecliste 5 defa katılmayan üyelerin atılması gibi karar var. Bizim tüzükte de buna benzer bir öneri düşünülmüş. Bu yanlış, üye atmak değil üye alımını artırmalıyız. Maç sahada oynanmıyor. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin son iki maçta nasıl hakem kararları ile yürüdüğünü hepimiz biliyoruz. Federasyon ve Fenerbahçe'nin geride kalmasını istemeyenler bu duruma getirdi. Şimdi Kadıköy'de derbi oynayacağız. Bu maçta takımımızın hakem tarafından ezilmemesi için her şeyi yapmalıyız. Gerekirse yabancı hakem dahi isteyebiliriz. Yönetim kurulunu uyarıyorum, bu konuda ya yabancı hakem ya tarafsız hakem bulunması için her şeyi yapın."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ