Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Gaziantepspor - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig 11. hafta açılış maçında Gaziantepspor, evinde Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. İki takım için de kritik bir 3 puan anlamında olan zorlu maçta Gaziantepspor, ilk 10'da kalmak için çaba verecek. İşte Gaziantepspor - Atiker Konyaspor maçı hakkında tüm detaylar..

        GAZİANTEPSPOR - ATİKER KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        11. hafta açılış maçında Gaziantepspor, Atiker Konyaspor'la 19 Kasım Cumartesi günü saat 13:30'da Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda karşılaşacak. Zorlu maç Lig TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

        ATİKER KONYASPOR MAÇ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

        Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Gaziantepspor'a konuk olacak Konyaspor, dün yaptığı tek antrenmanla günü geride bıraktı.

        Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman salon çalışması ile başladı. Oyuncular iki grup halinde yapılan core ısınma ve denge-ağırlık çalışmasının ardından sahaya çıktı. Pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler Kaya, Serkan, Abdülaziz ve Ataberk kaleci antrenörü Murat Öztürk gözetiminde çalıştığı antrenmanın saha bölümüne katılmayan Jagos Vukovic tedavi olurken, Jens Jonsson takımdan ayrı olarak performans antrenörü Alper Aşçı gözetiminde çalıştı.

        RAJROTAL: "SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

        Gaziantepspor'un Çek oyuncusu Frantisek Rajtoral, hafta sonu oynanacak olan Atiker Konyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacak olan Gaziantepspor'da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekipte bu maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Frantisek Rajtoral, Atiker Konyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

        "Üst sıraları kovalamak istiyoruz"

        Konyaspor'un çok iyi bir takım olduğunun altını çizen 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Konya gibi biz de aynı şekilde iyi bir takımız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Alanya maçında 3 tane gol attık. Ama çok iyi oynamadık. Savunmada çok iyi işler yaptık diyemem. Savunmada yaptığımız bariz hatalar sonucu maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Almamız gereken bir maçtı ama maalesef yenildik. Hafta sonu Konyaspor ile kendi saha seyircilerimizin önünde oynayacağımız maçı kazanıp üst sıraları kovalamak istiyoruz" dedi.

        Gaziantepspor'un bir başka oyuncusu olan Brezilyalı Bruno Mota uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. 22 yaşındaki genç oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada tamamen iyileştiğini, artık takıma faydalı bir oyuncu olmak istediğini söyledi.

        "Final paslarını çok iyi yapabiliyorum"

        Şu an için herhangi ağrı sızının olmadığını açıklayan Mota, "Tamamen iyileşmiş durumdayım. Sadece beklediğim takıma yardım etmek. Ben orta saha oyuncusuyum. Daha çok atak yönlerini seviyorum. Atağa daha çok yardım etmeyi de seviyorum. Tabi taraftarlarımızda yakında beni tanıyacaktır. Dediğim gibi final paslarını çok iyi yapabiliyorum. Onu da ilerleyen haftalarda göreceklerdir" dedi.

        İSMAİL KARTAL: "HER İKİ TAKIM İÇİN DE ZOR MAÇ, AMA BİZİM ŞİDDETLE PUANA İHTİYACIMIZ VAR"

        Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Atiker Konyaspor maçına yönelik, "Her iki takım için de zor maç olacak, ancak bizim şiddetle puana ihtiyacımız var." dedi.

        Kartal, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor'un geçen sezon ligi üçüncü sırada bitirdiğini, sistem olarak çok güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti.

        Atiker Konyaspor'un gücünün bilincinde olarak mücadeleye hazırlandıklarını dile getiren Kartal, şu ifadeleri kullandı:

        "Sakat oyuncularımız var. Bazılarının sakatlıkları düzeldi, takımla antrenmanlara başladı. Her şeye rağmen kendi evimizde Konyaspor karşısında kolay olmayacak. Her iki takım için de zor maç olacak, ancak bizim şiddetle puana ihtiyacımız var. Her takımın puana ihtiyacı vardır ama biz kendi evimizde oynayacağız, bunu lehimize çevirerek galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Hafta sonunu da iyi değerlendirerek, Konyaspor gibi güçlü bir takımı elimizden gelenin en iyisini yaparak, yüzümüzün akıyla yenmek istiyoruz. Konyaspor disiplinli bir takım. Biz de evimizde sonuç odaklı futbol oynayabiliyoruz. Mücadele anlamında her iki takım için de zor olacak."

        İsmail Kartal, sezon başından beri oyuncuların yaşadığı sakatlıklardan dolayı tam kadro olarak sahaya çıkamadıklarını hatırlatarak, "Orkan takımla çalışmalara başladı ve Konyaspor maçında kadroda olacak. Orkan'ın yanı sıra Motta, İlker ve Ghillas da takımla çalışmalara başladı. Angan ve Fatau'nun sakatlıkları sürüyor. Konyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

        Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Atiker Konyaspor'u ağırlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ