Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Mesut Bakkal: Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bu hafta buraya gelirken profesyonel yaptığımız 4 genç oyuncumuz çok güzel ve disiplinli oynadı. 45+1 ve 90+1'de yediğimiz goller var. Oyundaki mücadeleden memnunum. Hem tecrübe kazanmaları hem de rezerv futbolcuların ligin lider takımı olan Medipol Başakşehir karşısında verdikleri mücadele beni mutlu etti. Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Biz de kendi ligimize devam edeceğiz" dedi.

        ABDULLAH AVCI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Devre arası ile ilgili şu an bir transfer planımız gözükmüyor. Kulübün durumuna göre değerlendirme yapacağız" dedi.

        Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta maçında evinde TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Grubumuzun ilk haftasında Yeni Amasyaspor ile oyun kalitesi düşük ama sonuç aldığımız bir maç yapmıştık. Bugün özellikle ligde az süre alan futbolcuların performansları önemliydi. Geçen maça göre daha iyi oyun vardı. Rakip de zaman zaman pozisyonlara girdi ama bugün daha derli topluyduk. İki maçta 6 puan yaptık bunun için mutluyuz" dedi.

        "SİVASSPOR'A ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

        Deneyimli teknik direktör, Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın kendisi için, "İnşallah şampiyon olur" açıklamasına ise, "Mesut Bakkal benim iyi ve samimi bir arkadaşım. Ne zaman Sivas'a gitsek, keyifle karşılandı. Sivasspor bunu hak ediyor. Umarım bu yarışın içinde sonuna kadar devam ederler. Sivasspor senelerdir ligimize renk katan bir dönem de şampiyonluğu kovalayan bir takım. Çıktıkları bu şampiyonluk yolunda kendilerine başarılar diliyorum" diyerek yanıtladı.

        "TRANSFER PLANIMIZ GÖZÜKMÜYOR"

        Avcı, devre arası transfer politikaları hakkında gelen soruya ise, "Devre arası ile ilgili şu an bir transfer planımız gözükmüyor. Mevcuttan gitmek isteyen olabilir. Biz farklı bir oyuncu yakalayabiliriz. Transfere açığız. Hem bir kapalılık hem de bir açıklık var. Kulübün durumuna göre değerlendirme yapacağız" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ