Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tolga Zengin: "Yıkamazlar!" - Beşiktaş Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin ve Olcay Şahan ile yardımcı antrenör Tamer Tuna hain saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi’ne giderek çelenk bıraktı.

        Burada bir konuşma yapan Tolga “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Çok üzücü bir olaydı. Tam yine bu saatlerde maç sonunda oldu. Ondan dolayı maçtan sonra çelenkleri bırakmak istedik. Allah böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Bugün (dün) güzel bir atmosfer vardı. Tüm taraftarlar gelip birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Bu tip olaylar bizi yıkamaz” derken Olcay “Türkiye güzel günler görecek” diye konuştu. Ahmet Nur Çebi ise “Statta çok güzel bir manzara vardı. İşte Türkiye’nin artık böyle olması lazım” dedi.

        HASILAT 900 BİN TL

        Tribün gelirlerinin şehit ailelerine bırakılacağı karşılaşmada 14 bin 486 bilet satıldığı açıklandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaklaşık 900 bin TL hasılat elde edildiğini belirtirken bu paranın tamamının şehit ailelerine verileceğini ifade etti. Öte yandan başkan Orman, maçın ardından Şişli Etfal Hastanesi’ne giderek saldırıda yaralananları ve ailelerini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

        ARENA'DA BİRLİK GECESİ

        Beşiktaş Kulübü, Kayseri maçı öncesi Vodafone Arena’daki kuzey ve VIP Kartal Yuvası mağazalarına daha önce belirtildiği gibi şehit Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu’nun isimlerini verdi. Mağazalar, iki şehit anısına 15 dakika kapalı kaldı. Kartal’ın hocası Şenol Güneş ve kaptan Tolga Zengin de emniyet görevlilerinin oturduğu bölüme çelenk bıraktı. Siyah-Beyazlı kulüp çelenklerin üzerine temsili görevli kartları da bırakıp üstlerine “Sizi asla unutmayacağız” yazdı. Olcay Şahan da polisleri tribünlere götürerek maç öncesi ‘üçlü’sünü onlara çektirdi. Sonrasında Siyah-Beyazlı ve Sarı-Kırmızılı futbolcular el ele tribünlere giderek birlik görüntüsü verdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ