Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Advocaat: "Bir gol yetmez" - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Dick Advocaat, Gençlerbirliği ile oynayacakları zorlu 90 dakika öncesinde futbolcularına özel uyarılarda bulundu... Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı çalıştırıcısı Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan son çalışmanın ardından özellikle son iki haftada gol atamamaları ve rakipleri olan Başkent temsilcisinin de ligin en az gol yiyen takımı özelliğinde oluşunun altını çizdi. Bu durumu açık bir dille oyuncularına anlatan Dick Advocaat, “Bize yakışmayan bir durumla karşı karşıyayız. Ligde iki maçtır gol atamıyoruz. Çok kaliteli forvetlerimiz var. Formsuz da değiller. Genel olarak takımla ilgili bir durum. Ligin en az gol yiyen takımı ile oynayacağız. Sizden kendinizi göstermenizi ve bu takımın kalitesini ortaya koymanızı istiyorum” ifadesini kullandı.

        ‘MESAJ VERMELİYİZ’

        Hollandalı çalıştırıcı, “Özellikle yenildiğimiz Antalyaspor maçında oyundan kopuşlar oldu ve maça konsantre olamadık. Bu bizim için büyük bir hata. Aynısını tekrarlamamamız gerekiyor. Çok dikkatli olup pozisyonları iyi değerlendirmeliyiz. Gençlerbirliği karşısında bir gol atmak bize yetmeyecektir. Rakiplere etkili bir mesaj vermek için çarpıcı bir skor almamız şart” dedi.

        OZAN 11'E, ALPER KULÜBEYE

        Gençlerbirliği ile bugün karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan çalışma saat 17.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde üst sahada gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Hollandalı çalıştırıcının bugünkü maçta ilk on birde değişikliğe gideceği ve Alper potuk’un yerine Ozan Tufan’a yer vereceği öğrenildi.

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ