Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Serdar Aziz depremi - Galatasaray Haberleri

        Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen göz göre göre buzlu zeminde riske edilen Serdar Aziz’den gelen acı haber herkesi şoke etti. Sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen milli stoper 6 ay forma giyemeyecek.

        HEDEFTEKİ İSİM: RİEKERİNK

        Gaziantep maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Serdar Aziz, hafta içinde idmanlara katılamamış, sadece cumartesi günü takımla çalışmıştı. Sakatlığa yatkın bir bünyesi olmasına ve henüz tam olarak hazır duruma gelmemesine rağmen, Ankara’nın buzlaşan zemininde Serdar Aziz’e forma verilmesi nedeniyle Riekerink ve sağlık heyetine yoğun eleştiriler geliyor. “Serdar’ın geçmiş sakatlıkları ortadayken, zemin göz önüne alınıp oynamasına izin verilmemeliydi” görüşleri paylaşılıyor.

        SAVUNMA: KENDİSİ ÇOK İSTEKLİYDİ

        Cuma günü Serdar’ı test eden sağlık heyetinin, “Koşu sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamadı” raporu verdiği öğrenildi. Riekerink’in ise kendisini “Sağlık heyeti de oynayabilir dedi. Futbolcu da oynamak için çok istekliydi. Bir futbolcunun kendisini hazır hissetmesi benim için yeterlidir. Kaldı ki Osmanlı gibi zorlu bir maçta Serdar gibi savunma yönü kuvvetli bir oyuncuyla oynamayı tercih etmemden daha doğal bir şey olamaz” şeklinde savunduğu öğrenildi.

        8 SEZONDA 46 MAÇ KAÇIRDI

        Serdar Aziz hiçbir şeyden çekmedi sakatlıktan çektiği kadar... Bursaspor formasıyla 7 sezonda 171 karşılaşmaya çıkan başarılı stoper, bu süreçte 279 gün sakatlık problemleri yaşamış ve 41 maç kaçırmıştı. Sezon başında 4.5 milyon Euro’nun yanı sıra Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal karşılığında G.Saray’a transfer olan Serdar Aziz, Milli Takım’da sakatlanıp ameliyat edilince 5 maç forma giyemedi. Başarılı oyuncu G.Saray’da sadece 6 maç oynayıp sezonu kapatmak zorunda kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ