Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yasin Öztekin: Penaltısız kral benim - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’a geldiği ilk günden bu yana tek düşüncesinin takıma katkı sağlamak olduğunu dile getiren Yasin Öztekin, Fanatik'in haberine göre, "Ben Galatasaray armasına aşık bir insanım. Kötü oynadığım dönemler de olmuştur, ancak benim önceliğim hep Galatasaray’a yararlı bir oyuncu olmaktı" dedi.

        Kadro dışı kalınca hırslandığını söyleyen Yasin, "Zaman zaman yanlış tepkiler veriyor gibi görünebilirim ama aslında bu hep takıma katkı sağlayabilme arzumdan. Çünkü bu takım için her zaman elimden gelenin daha fazlasını vermeye çalışıyorum. Böyle olmasam 9 gol atamazdım. Performansımın bu şekilde devam etmesini çok istiyorum. Yönetimin veya hocamın benimle ilgili aldığı kararlara hep saygı duydum. Kadro dışıyken de aynı arzuyla çalıştım, hatta daha da hırslandım" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "Şu an ligde en fazla gol atan kenar oyuncusuyum" diyen Yasin, "Penaltısız en çok gol atan oyuncu da benim. Gol krallığı gibi bir hedefim yok, bu da bir krallık zaten. Atabildiğim kadar atmak isterim" ifadelerini kullandı.

        Süper Lig'de gol krallığının zirvesinde 15 golle Cenk Tosun yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ