Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Kasımpaşa Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası B Grubunu 15 puanla ilk sırada tamamlayan Kasımpaşa, son 16 turunda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa, Osmanlıspor'u yenerek çeyrek finale yükselmek istiyor. Peki Kasımpaşa-Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KASIMPAŞA-OSMANLISPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kasımpaşa ile Osmanlıspor karşılaşacak. Kasımpaşa-Osmanlıspor maçı 5 Şubat Pazar günü saat 16.15'te başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadele Ümit Öztürk'ün yöneteceği mücadele Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Öztürk'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Strahil Popov, Veysel Sarı, Titi, Olivier Veigneau, Loret Sadiku, David Pavelka, Tunay Torun, Andre Castro, Adem Büyük, Fode Koita

        OSMANLISPOR: Karcemarskas, Avdija Vrsajevic, Numan Çürüksu, Vaclav Prochazka, Muhammet Bayır, Musa Çağıran, Tiago Pinto, Adrien Regattin, Adam Maher, Dzon Delarge, Pierre Webo

        Lacivert-beyazlılar, Çaykur Rizespor, Sancaktepe Belediyespor ve İnegölspor'un bulunduğu B Grubu'nu topladığı 15 puanla lider tamamladı. Osmanlıspor ise Şanlıurfaspor, Gaziantepspor ve Kırklarelispor'un yer aldığı A Grubu'nu 12 puanla 2. sırada bitirdi.

        Osmanlıspor ile Kasımpaşa arasında ligin ilk bölümünde Ankara'da oynanan karşılaşmayı İstanbul temsilcisi 2-1 kazanmıştı.

        ÖZDEŞ: KUPAYI ALMAK İSTİYORUZ

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün evinde Osmanlı’yı konuk edecek olan Kasımpaşa’da, teknik direktör Kemal Özdeş, çeyrek finale çıkacaklarına inandığını söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Gruptan lider çıkarak taraftarımız önünde oynama avantajı yakaladık. Osmanlı güçlü bir rakip. İki takım da çeyrek finali çok istiyor. Zor ve zevkli bir maç olacak. Kulüp olarak kupayı çok önemsiyoruz ve sonuna kadar gitmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum ve çeyrek finale kalacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın yanımızda olması da bize çok önemli bir güç katacak” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ