Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Riekerink'in kader maçı Beşiktaş derbisi! - Galatasaray Haberleri

        G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Medipol Başakşehir’e 2-1 yenildikleri maçın ardından yeniden hedef tahtasına oturtuldu.

        Cimbom’un son 3 sezondur müzesine götürdüğü kupaya bu yıl son 16 turunda veda etmesi, Hollandalı antrenörün de koltuğunun sallanmasına neden oldu. Artık yüzünü tamamen lige çeviren Sarı-Kırmızılılar’da Riekerink’in geleceği Kayseri ve Ç.Rize maçlarının ardından oynanacak Beşiktaş derbisine göre şekillenecek.

        Derbiden önce oynanacak 2 maçın sonuçlarına göre durumu gözden geçirilecek ‘Bey’in tam anlamıyla kader maçı ise Beşiktaş derbisi olacak. Aslan’ın bu maçların ardından şampiyonluğa havlu atılması halinde taraftarların da istifaya davet ettiği Riekerink görevinden alınacak.

        YÖNETİM SNEİJDER’DAN ÇEKİNİYOR

        Süper Lig’deki şampiyonluk umudunun devam etmesi sebebiyle Beşiktaş derbisine büyük önem veren Özbek yönetimi, derbi öncesinde hoca değişikliğine gitmeyi ise düşünmüyor.

        Hollandalı hocanın gelmesinde büyük pay sahibi olan Wesley Sneijder’ın böyle bir durumda vereceği tepkiyi de hesaba katan yönetimin, alınacak ani bir kararın tüm dengeleri alt üst etmesinden endişe ettiği kaydedildi.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ