Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'u onlar sırtladı - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’in ikinci yarısına harika başlayan Trabzonspor’da; Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı ve Fabian Castillo, gösterdikleri performansla ‘Fırtına’yı sırtladılar Karadeniz’in ‘3 silahşor’u, 4’te 4 yapan ‘2017 model’ Trabzonspor’un hücumlarına büyük zenginlik katarken, teknik direktör Ersun Yanal’ın da vazgeçilmez isimleri oldular. Toplam 5 gol atıp 4 asist yapan 3 futbolcu, 4 maçta alınan 12 puanda başrol oynadılar.

        ŞAHANE OLCAY

        Devre arasında Beşiktaş’tan alınan Olcay Şahan, tecrübesi ve enerjisiyle şimdiden Bordo- Mavili taraftarların müthiş sevgisini kazandı. Adeta ‘40 yıllık Trabzonlu’ gibi oynayan Olcay; 4-0’lık G.Antep galibiyetinde 2 asist yaparken, geçen hafta da Osmanlı’ya attığı golle galibiyeti getirdi. Takıma çok çabuk uyum sağlayan Olcay, örnek karakteriyle de alkış topladı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, genç oyuncularla olan iletişimi ve deneyimlerini aktararak, ‘ağabeylik’ göreviyle de Ersun Yanal’a bu konuda kolaylık sağladı.

        YUSUF’TAN 9 MAÇTA 10 GOLE KATKI

        İkinci yarı büyük bir çıkış yakalayan Yusuf Yazıcı da, 2-1’lik Bursa zaferinde 1 gol, 1 asistle oynarken; 1-0’lık Kasımpaşa’ya maçında Mas’a golü attırdı, Antep’e karşı ise kendi attı. 20 yaşındaki genç yetenek, bu sezon toplam 9 resmi maçta 4 gol atıp 6 da asist yaparak Bordo-Mavili tribünlere gelecek adına ışık saçtı. Süper performansıyla Milli Takım’a da göz kırpan Yusuf, her iki kanatta, forvet arkasında ve en ileri uçta görev yaparak bir anlamda Yanal’ın jokeri de oldu.

        CASTİLLO BONSERVİSİ BEKLEMİŞ!

        Trabzonspor’un sezon başında ABD ekibi Dallas’tan kiraladığı, devre arasında ise bonservisini aldığı Fabian Castillo da, ligin ikinci yarısında takımı gibi harika bir çıkış yakaladı. Kolombiyalı yıldız, özellikle 4-0 kazanılan G.Antep maçında attığı 2 golle yıldızlaşırken, ilk yarıda ‘mumla aranan’ kalitesini de göstermiş oldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, kısa sürede Yanal’ın en önemli hücum silahları arasına girdi.

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ