Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bento: "Favori Beşiktaş" - Futbol Haberleri

        Olympiakos Teknik Direktörü Paulo Bento, kuranın ardından eşleşmeyi değerlendirdi. Olympiakos Kulübü'nün resmi televizyonuna konuşan Portekizli teknik adam, Avrupa liginde eşleştikleri Beşiktaş'ı, siyah-beyazlı ekibe karşı yazın oynadıkları hazırlık maçından tanıdıklarını söyledi.

        Paulo Bento, "Beşiktaş çok süratli ve kaliteli futbolculara sahip bir takım. Güçlü bir ligde lider durumda bulunuyorlar. Geçen sene şampiyon oldular ve yine şampiyonluğa gidiyorlar. Önceki turlara göre işimizin daha zor olduğunun farkındayız. İşimiz zor. Bize karşı favori görülen bir takıma karşı oynayacağız. Buna takılmadan amacımıza konsantre olmaya çalışacağız" dedi.

        "HAZIRLIK MAÇINDAN TANIYORUZ"

        Portekiz Milli Takımı'nın eski teknik direktörü olan deneyimli çalıştırıcı şöyle devam etti: "Beşiktaş'ı oynadığımız hazırlık maçından tanıyoruz ama o zamandan sonra değişiklikler olduğunu da biliyoruz. Biz de bu süreçte çok değiştik. Beşiktaş hakkında bilgi edinmenin pek çok yolu var. Rakibimiz hakkında çalışacağız. Zayıf yönlerini bulmaya çalışacağız. Ligde olduğu gibi Avrupa liginde de yapmamız gerekeni yapacağız. Hazırlık maçından tanıdığımz takımın ötesinde olduklarının farkındayız"

        REKLAM

        (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ