Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'lı Garry Rodrigues'ten Olympiakos-Beşiktaş yorumu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi Garry Rodrigues'den Beşiktaş - Olympiakos eşleşmesi ile ilgili ilginç sözler! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın eşleştiği Olympiakos ile ilgili, Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues değerlendirmelerde bulundu.

        Garry Rodrigues, Beşiktaş - Olympiakos eşleşmesini değerlendirirken, Yunan temsilcisinin işinin kolay olmadığını söyledi.

        Olympiakos için kolay bir maç olmadığını söyleyen Garry Rodrigues ''Olympiakos, daha kolay bir kura çekebilirdi, daha tecrübesiz ve daha az kaliteye sahip bir takımla oynayabilirdi. Beşiktaş önemli ölçüde Osmanlıspor'dan daha iyi bir takım. Olympiakos için önceki turdan daha zor olacağı kesin'' dedi.

        Takımın önemli isimlerinden Ansarifard'a dikkat çeken Rodrigues ''Olympiakos Osmanlıspor'dan daha iyi bir takım ve ilk maç 0-0 bittiği için risk alması gerekiyordu. Ancak istediği skoru kolay yakaladılar. Ansarifard'ın iki gol atması benim için sürpriz olmadı. Yunanistan'da onlara karşı oynadık ve önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Geçen yıl benim gibi Yunanistan Süper Ligi'nin en iyi dört yabancı oyuncusundan biriydi'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        İç sahada Olympiakos taraftarının etkili olduğunu da söyleyen Rodrigues, Beşiktaş'ın bundan çok fazla etkilenmeyeceğini de ''Karaiskakis Stadı'nda taraftarın yarattığı atmosfer Olympiakos'a güç ve destek veriyor. Ancak Beşkitaş bundan çok etkilenmeyecektir çünkü Türkiye'deki derbilerde de aynı atmosfer var'' sözleriyle dile getirdi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ