Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Beşiktaş - Çaykur Rize maçında 'penaltı' tartışması - Çaykur Rizespor Haberleri
        1

        Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının 88. dakikasında penaltı itirazlarına neden olan bir pozisyon yaşandı.

        2

        Siyah beyazlı takımın ceza alanı içindeki karambolde Atınç Nukan topun üzerine düştü. Rizesporlu futbolcular, Atınç’ın topa elle dokunduğunu ileri sürerek penaltı itirazında bulundu. Ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu ‘devam’ dedi.

        3

        HTSPOR yazarı Bülent Yavuz son noktayı koydu:

        4

        "Vodafone Arena’da genç bir hakem vardı. Yaklaşık 6-7 haftadır Süper Lig’de üst üste maç alıp performansını yükselten hakem, en son Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını yönetmişti."

        5

        "Bu karşılaşma Yaşar Kemal için oldukça önemliydi. O da mükemmel maç yöneterek hem kendine güvenenleri mahcup etmedi hem de seyredenlere keyif verdi."

        6

        "Müsabakanın hemen başında Gökhan Gönül’e, Quaresma’ya ve Atınç’a gösterdiği kartlar örnek olacak cinstendi."

        7

        "İkinci devrede Rizeli oyunculara aynı paralelde sarı kartlar gösterdi. Bunlar da kurala uygundu."

        8

        "Maçın genelinde çok enerjik ve pozisyonlara yakın olarak hiçbir şaibeye sebebiyet vermedi. Ceza alanı içinde ve çevresindeki pozisyonlarda önemli kararlar vererek maçın güzelleşmesine katkıda bulundu."

        9

        "88. dakikada Rize'nin hücumunda Kweuke'nin ceza alanında şutladığı top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılmaya çalışılırken, yere düşen Atınç'ın doğal konumundaki koluna geliyor."