Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund - Benfica hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        İlk maçı Portekiz'de 1-0 kazanan Benfica, turu atlamak ve çeyrek finale kalmak için Borussia Dortmund ile Almanya'da mücadele edecek. PekiBorussia Dortmund - Benfica hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

        BORUSSİA DORTMUND - BENFİCA MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ, SAAT KAÇTA?

        UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçlarından olan Borussia Dortmund - Benfica maçı 8 Mart 2017 saat 22:45'te Signal Iduna Park'ta oynanacak. Karşılaşma İngiliz hakem Martin Atkinson tarafından yönetilecek. Maç Tivibu Spor 3 ekranından izlenebilecek.

        BORUSSIA DORTMUND - BENFICA MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
        REKLAM

        İKİ TAKIM VE MAÇ HAKKINDA İSTATİSTİKLER

        • ● Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki ilk maçı 1-0 kaybeden takımlardan %30'u tur atlayabildi.
        • ● Borussia Dortmund, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz takımlarıyla içerde oynadığı dört maçı da kazandı.
        • ● Benfica, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde Almanya takımlarıyla oynadığı dokuz maçın hepsinde yenildi.

        DORTMUND'DA MARCO REUS ŞOKU

        Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’da forma giyen Marco Reus’un sakatlığından dolayı 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

        Borussia Dortmund Kulübünden yapılan açıklamada, Bayer Leverkusen'i 6-2 mağlup ettikleri karşılaşmada Reus’un bacağının arka tarafındaki kas lifinin yırtıldığı ifade edildi.

        Açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun bu sakatlığından dolayı yaklaşık 4 hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

        Sarı-siyahlı ekibin teknik direktörü Thomas Tuchel de yaptığı açıklamada, Reus'un haftalardır istikrarlı bir şekilde oynadığını, bu sakatlıkla takımının büyük bir kayıp yaşadığını ifade etti.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ