Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Sabri Sarıoğlu için sürpriz karar - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Kulübü, emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu'yla ilgili önemli bir karar aldı.

        2


        Galatasaray yönetimi, sezon sonunda takımda önemli değişiklikler yapmayı düşünüyor.

        3

        Teknik direktör Tudor'un raporu doğrultusunda bazı isimler ile yolları ayırmayı planlayan yönetim, değişime öncelikle 30 yaş üzeri oyunculardan başlayacak.

        4

        Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen Sabri Sarıoğlu ile görüşecek olan yönetim, takıma verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek önümüzdeki yıl kadroda düşünülmediğini iletecek.

        5

        Tudor'un, takımı gençleştirme adına bu karara sıcak baktığı ve yönetime vereceği listenin ilk sırasında Sabri Sarıoğlu'nun bulunduğu ifade edildi.

        6

        Sabri Sarıoğlu ilk olarak 2003 yılında giymeye başladığı Galatasaray formasıyla 14 yılda 6 lig, 4 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

        7

        Riekerink döneminde sağ bekte forma şansı bulan deneyimli oyuncu, Tudor'un göreve gelmesiyle birlikte yedek kulübesinde yer almaya başlamıştı.

        8

        Gençlerbirliği mücadelesinde Hakan Balta sakatlandıktan sonra oyuna giren Sabri Sarıoğlu Galatasaray formasıyla ligde 350.maçına çıkmıştı.

        9

        Ligin 6. haftasındaki Antalyaspor maçında sarı kırmızılı formayla 450. resmi maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, A takım formasını 2003 yılında giydi.