Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da 4 aydır para alamayan futbolcular huzursuz - Galatasaray Haberleri

        Jan Olde Riekerink’in yerine İgor Tudor’u getirerek şampiyonluk yarışına yeniden çıkış yakalamayı amaçlayan ancak umduğunu bulamayan G.Saray’da futbolcuların da yaşananlardan rahatsız olduğu öğrenildi.

        4 aydır para alamayan oyuncuların üstüne bir de medyada çıkan sezon sonunda içlerinden bir çoğuyla yolların ayrılacağı şeklindeki haberlere yönetimin sessiz kalması Florya’daki huzursuzluğu iyice arttırdı. Takım içi gruplaşmaların da olduğu Sarı-Kırmızılılar’da akıbetinin ne olacağını bilmeyen bazı futbolcuların moralsiz olduğu bildirildi.

        REKLAM

        Tudor’un uygulamak istediği üçlü savunma sistemine uyum sağlamakta güçlük çeken ve bu sistemi takımın oyuncu yapısına uygun bulmayan birçok futbolcunun, kendi aralarında Hırvat hocayı eleştirdikleri kaydedildi. Genç hocanın sezon ortasında yaptırdığı ağır yükleme antrenmanları nedeniyle yaşadıkları sakatlıklara da isyan eden oyuncuların, buna rağmen Florya’da dertlerini anlatacakları bir muhatap bulamadıkları için de sıkıntıda oldukları ifade edildi.

        HABERTÜRK SPOR / ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ