Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 3 (MAÇ SONUCU) - Trabzonspor Haberleri
        TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR MAÇININ TÜM DETAYLARIİÇİN TIKLAYIN

        Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Trabzonspor, Kayserispor'u ağırladı. Konuk ekip, 6'da Deniz Türüç ile öne geçti. 33'te Rodallega skoru eşitledi. 41'de Lawal tekrar skoru Kayserispor lehine çevirdi. İlk yarı bitmek üzereyken bordo-mavililer penaltı kazandı. Uğur Demirok atışı gole çevirdi. İlk yarı 2-2 bitti.

        64. dakikada Rodallega oyundan alındı yerine Castillo girdi. Kolombiyalı futbolcu büyük tepki gösterdi. 75. dakikada Lawal tekrar sahneye çıkarak gol düellosunda son sözü söyledi: 3-2.

        REKLAM

        Trabzonspor'da Aytaç Kara, bordo-mavili taraftarlar tarafından yuhalandı.

        Bu sonuçla Kayserispor, puanını 33'e yükselterek ligde kalma yolunda önemli bir kazanç elde etti. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren Trabzonspor ise son 4 maçında 3. kez kayıp yaşadı, 48 puanda kalarak Avrupa yolunda büyük bir yara aldı.

        TRABZON KAYSERİ'YE İLK KEZ EVİNDE YENİLDİ

        Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a sahasında 3-2 mağlup olan Trabzonspor, rakibi karşısında Trabzon'da ilk yenilgisini aldı.Trabzon'da oynanan 19 lig maçında rakibi karşısında 15 galibiyet, 4 beraberlik alan bordo-mavililer, ilk mağlubiyetini yaşadı. Bu arada Trabzonspor, ligde sahasında yaptığı son 2 maçta 5 puan yitirdi. Gençlerbirliği ile geçen hafta 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, Kayserispor yenilgisiyle Medical Park Arena'da son 2 maçta 1 puan alabildi.

        UĞUR DEMİROK CEZALI

        Karşılaşmanın 62. dakikasında Raheem Lawal'a faul yapan Uğur Demirok, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bordo-mavili futbolcu, gelecek hafta Adanaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada takımda yer alamayacak.

        RODALLEGA'DAN TEPKİ

        Trabzonspor'da 64. dakikada Hugo Rodallega, yerini Fabian Castillo'ya bıraktı. Bordo-mavili futbolcu, oyundan çıkarılışına tepki gösterdi.

        TRABZONSPOR: 2 -KAYSERİSPOR: 3

        Stat: Medical Park Arena

        Hakemler: Alper Ulusoy, Volkan Narinç, İlker Takpak

        Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Aytaç Kara (Dk. 84 Bero), Onazi, Olcay Şahan, NDoye, Yusuf Yazıcı, Rodallega (Dk. 64 Castillo)

        Kayserispor: Muammer Yıldırım, Hakan Aslantaş, Levent Gülen, Mabiala, Erkan Kaş, Lawal (Dk. 90 Nguemo), Rotman, Güray Vural (Dk. 46 Sow), Deniz Türüç (Dk. 84 Varela), Umut Bulut, Welliton

        Goller: Dk. 7 Deniz Türüç, Dk. 41 ve 75 Lawal (Kayserispor), Dk. 34 Rodallega, Dk. 45+1 Uğur Demirok (Penaltıdan) (Trabzonspor)

        Sarı kartlar: Dk. 23 Rotman, Dk. 44 Mabiala, Dk. 74 Lawal, Dk. 78 Erkan Kaş, Dk. 84 Sow (Kayserispor), Dk. 62 Uğur Demirok, Dk. 68 Durica, Dk. 90+2 Onazi (Trabzonspor)

        SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

        MAÇTAN NOTLAR

        Trabzonspor ve Kayserispor taraftarı, maç öncesindeki dostluklarını, müsabaka sırasında ve sonrasında da gösterdi. Her iki takım taraftarları 38 ve 61. dakika kutlamalarını birlikte yaptı. Maçın sonunda bir grup bordo-mavili taraftar, Kayserisporlu futbolcuları bulundukları tribüne çağırarak alkışladı.

        YUSUF ERDOĞAN 18 KİŞİLİK KADRODA

        Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yusuf Erdoğan'ı 2 hafta aradan sonra 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında kadroda yer almayan bordo-mavili futbolcu, Kayserispor maçında yedek kulübesinde bulundu.

        REKLAM

        TARAFTAR İLGİSİ AZALDI

        Trabzonspor taraftarı, kulüpten yapılan destek çağrılarına rağmen Medical Park Arena'daki Kayserispor karşılaşmasına, önceki iç saha maçlarına oranla fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde yer yer boşlukların olduğu gözlenirken, konuk ekip taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümde yer alarak takımlarına destek verdi.

        TARAFTAR KARDEŞLİĞİ

        Karşılaşma öncesi Trabzon'a gelen konuk ekip taraftarları, araçlarla şehirde turlayarak Trabzonspor ve Kayserispor lehine tezahürat yaptı. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne gelen iki takım taraftarları, maç öncesi dostluk fotoğrafı çekilirken tezahüratlarda bulundu. Maç öncesi her iki takım taraftarları, Trabzonspor ve Kayserispor futbolcularını birlikte tribünlere çağırarak alkışladı.

        DOSTLUK YEMEĞİ

        Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından karşılaşma öncesi Kayserisporlu yöneticilere dostluk yemeği verildi. Yemekte, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve Kayserispor Kulübü Başkanı Murat Erol Bedir de yer aldı. Her iki kulüp yetkilileri, yemekte birbirlerine karşılıklı olarak başarı dileyerek maç anısına hediye sundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ