Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Atletico Madrid - Real Madrid Maçı - CANLI YAYIN - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist belli oluyor. Monaco'yu rahat geçen Juventus'un rakibi, Atletico Madrid ile Real Madrid arasındaki mücadele sonrası belli olacak.

        İlk maçta 3-0'lık galibiyet alan Real Madrid, Atletico Madrid deplasmanında avantajlı. Atletico'nun ise farklı kazanmaktan başka çaresi yok...

        ATLETICO MADRID: 2 - REAL MADRID: 1 -(12' Saul, 16' Griezmann pen. / 42' Isco)

        (İkinci yarı oynanıyor)

        STAT: Vicente Calderon

        SAAT: 21.45

        HAKEM: Cüneyt Çakır

        YAYIN: Tivibu Spor 2

        ATLETICO MADRID:Oblak, Gimenez, Savic, Godin, Filipe Luis, Saul, Koke, Gabi, Carrasco, Griezmann, Torres

        YEDEKLER:Moya, Lucas Hernandez, Tiago, Thomas, Gaitan, Correa, Gameiro

        TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simeone

        REAL MADRID:Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema

        YEDEKLER:Casilla, Nacho, Kovacic, Asensio, James Rodriguez, Lucas Vazquez, Morata

        TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

        REKLAM
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ATLETICO MADRID-REAL MADRID MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

        MAÇ ÖNCESİ OLAYLAR ÇIKTI

        UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Atletico Madrid'in sahasında Real Madrid ile oynadığı rövanş karşılaşması öncesinde olaylar yaşandı.

        Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maç için Real Madridli taraftarlara 2 bin 600 kişilik yer ayrıldı. Alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen Madridli taraftarların stada gelişinde olaylar çıktı. Real Madridli taraftarları taşıyan otobüse bir grup Atletico Madridli tarafından taş ve şişe atıldı.

        UEFA ve Madrid yerel yönetimi tarafından yüksek riskli maç olarak gösterilen derbi müsabakasından önce yaşanan olaylarda Real Madridli 12 taraftarın hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

        Öte yandan, Santiago Bernabeu'da oynanan yarı finalin ilk maçında Real Madridli taraftarların kazanılan 11 Şampiyonlar Ligi kupasına ithafen tribünde açtıkları, "Söyle bana ne hissediyorsun" yazılı pankarta, Atletico Madrid taraftarı bugün Vicente Calderon Stadı'nda yaptıkları koreografi ile karşılık verdi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, müsabaka öncesinde, "Sizin gibi olmadığımız için gururluyuz" yazılı pankart açtı.

        DEV KARŞILAŞMAYI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETİYOR

        Madrid derbisini Cüneyt Çakır yönetiyor. Çakır’ın yardımcılıkları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun... Mustafa Emre Eyisoy 4. hakem olarak görev alıyor. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri de Ali Palabıyık ve Barış Şimşek...

        İLK MAÇTA RONALDO ŞOV YAPTI

        Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i 3-0 ile geçti. Geçtiğimiz sezon kupayı 11. kez müzesine götüren Real Madrid, rakibini Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun ayağından bulduğu 3 golle mağlup ederek bu sezon da final oynama yolunda büyük bir avantaj sağladı.

        10, 73 ve 86. dakikalarda Atletico Madrid ağlarını sarsan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında 50 gol barajını aşarak tarihe geçti. Portekizli yıldız eleme turlarında 52 gole ulaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ