Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: Güzel veda edelim - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Dick Advocaat, Kadıköy’deki sezonun son maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu... Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Hollandalı çalıştırıcı hala ligde üçüncülük şansını kovaladıklarını öncelikle talebelerine belirterek, “Ligde Galatasaray ile üçüncülük için bir mücadelemiz var. Bu Avrupa kupası için önemli bir durum. Avantajımızı sürdürmemiz için kesinlikle sahadan galibiyetle ayrılıp son haftaya bu şekilde girmeliyiz. Biliyorum bu tip maçlar konsantrasyon açısından zor olur. Ancak sizlerden kendinizi toparlayıp tüm gücünüzü vermenizi istiyorum. 3 puanı alıp 3. sıradaki yerimizi mutlaka korumalıyız” diye konuştu.

        REKLAM

        "TARAFTAR HAK EDİYOR"

        Tecrübeli teknik adam, “Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Bir ara iyi bir tempo yakalayıp hem Avrupa’da hem de ligde iyi işler yaptık ama sonunu getiremedik. Bu da haliyle camiada hayal kırıklığı yarattı. Şimdi Kadıköy’de taraftarımız önünde son maçımıza çıkacağız. Kötü giden bir sezonda tribünlere güzel veda edelim. Çünkü taraftarlar bunu fazlasıyla hak ediyor” ifadesini kullandı.

        TOPAL VAR, ŞENER-OZAN YOK

        Teknik direktör Dick Advocaat, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle Trabzonspor maçı öncesinde orta saha kurgusunu oluşturmakta zorlanıyor. Sarı kart cezalısı Alper Potuk, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan isimlerden Mehmet Topal’ın son idmana çıktığı ve Fırtına karşısında oynayacağı öğrenilirken iyileşmeyen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı kadroda olmayacak. Şener’in yerine sağ bekte geçen hafta olduğu gibi Hasan Ali Kaldırım, savunmanın solunda ise İsmail Köybaşı görev alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ