Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal'dan Fenerbahçe uyarısı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “4 maçtır galip gelemiyoruz. Artık buna bir nokta koyma zamanı geldi. F.Bahçe önünde sakin kalın, kazanın” dedi. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Bordo-Mavililer’in başarılı hocası Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu 90 dakika için oyuncularına uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sadece işimizi yapacağız ve kazanacağız. Top bizde kaldığı sürece sorun yok. Dönen toplarla buluşan biz olursak üç puan bizim olur. Fenerbahçe’yi İstanbul’da 20 yıldır yenemediğimizi unutmayın. Bu baskı sizi strese sokmasın” ifadesini kullandı.

        "GEREKSİZ DİYALOG İSTEMİYORUM"

        Son 4 haftadır galibiyet alamadıklarını da ifade eden Ersun Yanal, “Şanssız sonuçlar aldık, 4 maçtır kazanamıyoruz. Artık buna nokta koyma zamanı geldi. F.Bahçe, Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra tamamen lige konsantre oldu. Bizim maça farklı atmosferde çıkacaklardır. Maç içerisinde hakemle kesinlikle gereksiz diyaloglar istemiyorum. Ceza sahasının hemen dışında faul yapmayın. Orta sahada güçlü olursak işi bitiririz. Sakin kalın, kazanın” diye konuştu.

        ONAZI'NIN YERİNE BERO

        TRABZON’DA sarı kart cezalısı olduğu için F.Bahçe maçında oynayamayacak olan Onazi’nin yerine Bero forma giyecek. Bero, “Patlama yapaca ğım ve bunu herkes görecek. F.Bahçe’yi İstanbul’da yeneceğiz. Bana güvenip forma şansı veren hocamın da yüzünü kara çıkartmayacağım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ