Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Jeremain Lens olabilir de, olmayabilir de" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'ta merak edilenleri yanıtlıyor.Orman'ın açıklamalar şöyle:

        VODAFONE ARENA'NIN İSMİ DEĞİŞECEK

        "İsim değişecek. Vodafone ile beraber çalışmalarımız devam ediyor"

        İLK 3 SENE BİZDEN BİR ŞEY BEKLENMESİN DEMİŞTİM

        "İlk 3 sene bizden bir şey beklenmesin demiştim. Slaven hocanın son sezonunda da şampiyon olmamız lazımdı. Özellikle Liverpool maçından sonra takım büyük bir kırılma yaşadı. Hocanın sanırım aklında o dönemde West Ham'a gitme gibi planları vardı. Stat biraz gecikti. Şimdi planladığımız gibi gidiyor."

        BİZ HER SENE ŞAMPİYONLUĞUN ADAYIYIZ

        "2 olunca 3 neden olmasın deniyor. Fenerbahçe ve Galatasaray da hedefleri şampiyonluk olan kulüpler. Biz her sene şampiyonluğun adayıyız. "

        REKLAM

        ŞENOL HOCAMIN İŞİNE KARIŞMAYIZ

        "Bizim Beşiktaş kültürümüz var. Biz takımı buna yönelik kuruyoruz. Transfer döneminde bir tek scout olarak oyunculuğuna bakmıyoruz. Karakteri de önemli. Biz Şenol hocamın işine karışmayız. Çok Ümraniye'ye gitmem. Gittiğimde Şenol ağabey ile sohbet ediyorum. Onu biraz rahatlatmak istiyoruz. Kakara kikiri yapıyoruz.Şenol hocayı 1980'li yıllardan bu yana tanırım. Şenol hoca ile ilişkilerimiz hem hoca hem başkan olarak devam eder. Aynı zamanda çok sevecen bir ilişkimiz var."

        ŞENOL HOCA'DA MÜKEMMELLİYETÇİ BİR YAPI VAR

        "Karadenizliler zor insanlardır. Benim babam çok zor bir adamdı. Onlar yapı itibari ile hiç bir şeyden memnun olmazlar. Aynaya baksa kendini beğenmez. Bu bizim yapımızda var. Şenol Hoca'da da mükemmelliyetçi yapı vardır. Yufka yüreklidir. Ben çok zorlanmıyorum. Mustafa Denizli ile çalışmadım. Onu soruyorum çok zordur diyorlar. Fatih hocayıda soruyorum zor diyorlar. Kariyeri olan hocalar zordur. Normal"

        TARAFTAR İLE HOCA ARASINDA İNANILMAZ BİR BAĞ OLUŞTU

        "Hocamız kovulacak bir adam değil. Taraftar ile hocanın arasında inanılmaz bir bağ oluştu. Bu bağı ben oluşturmadım. İyi de bir başarı var. İyi niyetli bir hoca. Namuslu bir adam. Transfere biz kararız. Gelipte bir gün bu böyle yapılsın demez. Fikirleri olursa ağzından zorla alırım. Çok önemli vasıfları var. Zorlukları da var. Bu hepimizde var. Biz hocamız ile devam edeceğiz"

        ORTADA BİR BAŞARI VARSA ŞARTLAR DEĞİŞEBİLİR

        "Maaş konusunda hocamız ile bir konuşma yapmadık. Ortada bir başarı varsa şartlar değişebilir. 2-3 senelik anlaşma yapacaksak o zaman tekrar yeni şartları oturur konuşuruz. Zaten 1 senelik sözleşmesine devam edeceğiz. Kendisine de hocam süre ile alakalı düşün dedim"

        BAZI ZAMANLARDA DARALIYORUM

        "Maçı izlerken elimde tespih olur. Dua ederim. Bazı zamanlarda daralıyorum ve koridora çıkıyorum. Sigara içiyorum. Bırakmayı düşünüyorum. "

        HUZURSUZ OLDUĞUM ZAMAN ÇOCUKLARIM BANA HUZUR VERİR

        "Çocuklarım iyi yetiştiler. Annelerine de teşekkür ediyorum. Onlar da benimle beraber gurur duyuyorlar. Beşiktaş fedakarlık gerektiriyor. Küçük kızımın büyüme zamanında ben başkan oldum. Biz çocuklarımız ile beraber oluruz. Vakit geçirmekten keyif alırız, tatil yaparız. Huzursuz olduğum zaman çocuklarım bana huzur verir"

        EN FAZLA 3 OYUNCU ALACAĞIZ

        "Bu senenin en büyük dezavantajı fazla değişiklikti. Geçen sene stadımız yoktu. Fazla transfer yapmamız bizi etkiledi. Başakşehir'e de teşekkür etmek istiyorum. Müthiş bir rekabet yaşadık. Başarılı bir sezon geçirdiler. Hiç birbirimiz ile alakalı seviye düşürmedik. Onlara da centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Biz de normalde Nisan sonunda şampiyonluk bekliyorduk. Olmayacak bir beklenti değildi. Başakşehir maçında çok kötü oynadık. Hayret içerisinde kalmıştık. Avrupa maçlarının arifesinde bazen takımlar iniş, çıkış sağlıyor. Bu sezon az transfer ile geçmek istiyoruz. En fazla 3 oyuncu alacağız. Belki 2 stoper alabiliriz. Sağ kanat alabiliriz"

        LENS OLABİLİR DE, OLMAYABİLİR DE

        "Lens ile geçen sene Fenerbahçe'ye gelmeden evvelde ilgilenmiştik. Lens, Kiev'e gitmeden evvelde ilgileniyorduk. Oraya gitti, orada da ilgilendik. Geçen senede alacaktık. Devre arasında Çin'e gidebilirim diye madde istemişti. Beşiktaş sıçrama tahtası değil. O yüzden olmadı. Bu sene bakacağız. Olabilir de, olmayabilir de. Çok ısrarcı değiliz. Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak hayırlı oldu. "

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ