Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Carlos Bacca'yı istiyor - Galatasaray Haberleri

        Forvet transferinde Bafetimbi Gomis’le prensip anlaşmasına varsa da kulübü Swansea ile görüşmelerini sürdüren G.Saray’ın Milan’dan Carlos Bacca için de nabız yokladığı ortaya çıktı. İtalyan basınından TuttoSport’un haberine göre Kolombiyalı golcü için Milano ekibinin kapısını çalan Sarı-Kırmızılılar’ın 6 milyon Euro teklif ettiği ancak bu rakamın çok az bulunduğu ifade edildi.

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Aslan’ın 30 yaşındaki oyuncuyu kiralama planını da masada tuttuğu haberde ayrıca belirtildi. Çizme devinin 2015’te Sevilla’dan 30 milyon Euro’ya transfer ettiği Bacca, bu sezon 34 maçta 14 gol ve 5 asist üretti.

        CHEDJOU'NUN YENİ ADRESİ BAŞAKŞEHİR!

        Cimbom’la sözleşmesi biten Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir’in teklifine “Evet” dedi. Kamerunlu stoper 2+1 yıllık imza atacak. G.Saray’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Chedjou’nun, Başak- şehir’den 800-900 bin Euro civarında bir rakam alacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Chedjou, Temmuz 2013’te Lille’den 6.3 milyon Euro’ya G.Saray’a transfer olmuştu. Aslan’da 4 sezon geçiren Chedjou 119 maçta 12 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ