Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Atiker Konyaspor'dan Aykut Kocaman için veda töreni - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Atiker Konyaspor, Fenerbahçe'nin başına geçmek için takımdan ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman için veda töreni düzenleyecek.

        2014 yılından itibaren yeşil beyazlı ekibi çalıştıran, takımın geçen yıl ilk kez UEFA'ya gitmesini, bu yıl da ilk kez Türkiye kupasını alarak yine UEFA'ya gitmesini sağlayan ve 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aykut Kocaman, sezonun son maçından önce, yöneticilere takımın başından ayrılmak için izin istedi. Atiker Konyaspor yönetimi olumlu cevap verdi. Kocaman'da sezonun son maçı Galatasaray maçının ardından Atiker Konyaspor'dan ayrıldığı kamuoyuna duyurdu.

        Atiker Konyaspor yönetimi de, yeşil beyazlı takıma tarihinde ilkleri yaşatan Aykut Kocaman için yarın Büyükşehir Belediye Stadı'nda veda töreni düzenleyecek.

        Veda töreniyle ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Saat 16:00´da stadyum içinde yer alan basın toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Aykut Kocaman 17:00´de taraftar ile buluşacak. Stadyumun kapıları saat 16:00´da açılacak. Aykut Hocamız için hazırladığımız veda programına bütün Konyalıları ve büyük Konyaspor taraftarını belirtilen saatte Büyükşehir Belediye Stadyumuna bekliyoruz'' denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ