Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Erol Bedir, Kayserispor mali genel kurulunda konuştu - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da mali genel kurul gerçekleştirildi.

        Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, üyelerin oylarına sunuldu. Genel kurul üyeleri, oy birliğiyle yönetim ve denetleme kurulu faaliyetlerini ibra etti, 2017 yılı bütçesini onayladı. Üyeler, ekstra borçlanma hususunda da yönetim kuruluna yetki verdi.

        Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, burada yaptığı konuşmada, göreve geldikleri Ocak 2017'de 12 puana sahip olan sarı-kırmızılı takımın, sezonu 38 puanla tamamlayarak ligde kaldığını anımsattı.

        Başkan seçildikten sonra gece gündüz Kayserispor için çalıştıklarını vurgulayan Bedir, "Görev süremiz boyunca şeffaf olmaya, herkese bilgi vermeye çalıştık. Bunu yöneticilerimizin ve taraftarımızın desteğini almak için yaptık. Sizler de destek verdiniz ve bugünlere geldik. Konyaspor maçı bittiğinde bütün yorgunluğum geçti." diye konuştu.

        REKLAM

        Sarı-kırmızılı takımın ligde kalmasına sevinmeyenlerin olduğunu ileri süren Erol Bedir, şunları kaydetti:

        "Kümede kaldığımıza sevinmeyenler, 'sanki şampiyon oldunuz' diyenler oldu. Kayserispor'un kümede kalmasına bütün Kayseri sevindi ama tabii ki sevinmeyenler de oldu. Onlara da saygı duyuyorum. Kayserispor ilk defa mali genel kurul yapıyor. Bundan önce olağan ya da olağanüstü genel kurulda mali tablo okunuyor, herkes el kaldırıyordu. Biz şeffaflığımızı göstermek için mali genel kurul yapıyoruz."

        Yaklaşık 1 saat süren genel kurul, konuşmaların ardından sona erdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ