Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray sezonu açıyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig’i 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabilmek için 3 ön eleme turu oynaması gereken Galatasaray, 2 haftalık aranın ardından yeni sezonu açıyor.

        İlk ön eleme maçını 13 Temmuz’da oynayacağı için hazırlıklarına erkenden başlayan Sarı-Kırmızılı futbolcular, bugün Florya’da top başı yapacak. Milli takımlarına giden futbolcular ise 26 Haziran’da takıma katılarak İstanbul’da diğer oyuncuların ardından bir dizi sağlık taramasından geçecek. 28 Haziran’a kadar Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışacak olan Cimbom, ardından kamp çalışmalarını Slovakya’nın Samorin kentinde 8 Temmuz’a kadar sürdürecek.

        2 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

        10 gün boyunca Slovakya’nın başkenti Bratislava’ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Samorin şehrinde kalacak olan Aslan, burada 2 hazırlık maçına çıkacak. Henüz kimlerle karşılaşacağı netlik kazanmayan Sarı-Kırmızılılar, yapılacak son hazırlık maçının ardından İstanbul’a dönerek 13 Temmuz’daki ön eleme karşılaşmasına kadar Florya’da çalışmalarını sürdürecek. Maç trafiğinin yoğunluğu nedeniyle geçmiş yıllarda olduğunun aksine 2. kamp çalışması ise yapılmayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ