Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer Haberleri – Son Dakika Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        FENERBAHÇE ABOUBAKAR İÇİN DEVREDE
        Ortalığı ayağa kaldıracak flaş iddia Portekiz basınından geldi. Record gazetesi, “Fenerbahçe, Vincent Aboubakar ve Josue için Porto’ya paket bir teklif yapacak” diye yazdı.
        (Fotomaç)

        2

        MİLAN'DAN FENER'E ÇILGIN TEKLİF
        İtalyan basınında çıkan iddialara göre Milan, Kjaer için 13 milyon Euro’nun (52 milyon TL) yanı sıra Gustavo Gomez’i vermeyi teklif etti.
        (Fanatik)

        3

        BEŞİKTAŞ MAİA'NIN PEŞİNDE
        Beşiktaş, 10 numara transferi için gözüne 20 yaşındaki Maia’yı kestirdi. Santos ise 3 milyon Euro talep ediyor.
        (Sabah)

        4

        BALOTELLİ İMZALIYOR
        Maro Balotelli, kulübü Nice'te kalıyor. Beşiktaş'la da bir süredir adı geçen İtalyan forvetin yarın kulübü Nice ile sözleşme yenileyeceği bildirildi.
        (Fanatik)

        5

        10 NUMARA İÇİN SON ADAY BARAZİTE
        Younes Belhanda, Samir Nasri, Hatem Ben Arfa derken Galatasaray'ın sürpriz bir hamle yaptığı ve son olarak Utrecht tarafından sözleşmesi yenilenmeyen Nacer Barazite'ye sözleşme önerdiği iddia edildi.
        (Fotospor)

        6

        CENGİZ ÜNDER'E PSV
        PSV Eindhoven, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cengiz Ünder için 10 milyon Euro’luk teklife hazırlanıyor.
        (Takvim)

        7

        FENERBAHÇE'DE YILIN SÜRPRİZİ: MANUEL FERNANDES
        Daha önce Beşiktaş'ta başarıyla forma giyen Lokomotiv Moskovalı futbolcunun menajeri Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Portekizli futbolcuyla ilgili kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek.
        (Fotomaç)

        8

        DÜNYA DEVİ OĞUZHAN'DA ISRARCI
        Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup için Roma’nın ısrarı sürüyor. İtalyan ekibi, menacerler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı ve 9 milyon Euro’luk teklifini iletti. Alınan bilgiye göre Oğuzhan için Beşiktaş, 12 milyon Euro istiyor.
        (Fanatik)

        9

        ŞENOL GÜNEŞ'İN YAKINDAN İZLEDİĞİ İSİM: HASAN ALİ ADIGÜZEL
        Beşiktaş'ta Şenol Güneş, 2000 doğumlu Hasan Ali Adıgüzel'in transfer edilmesini istedi.
        (Fotospor)

        10

        SOW'UN DÖNMESİ ZOR
        Fenerbahçe'de yönetimin, “Kulübünü ikna et, gel” dediği Moussa Sow’un Al-Ahli’yi ikna çabaları sonuç vermedi.
        (Fanatik)

        11

        FENERBAHÇE'DE HEDEF GIGNAC
        Benfica, Ozan Tufan için 8 milyon Euro vermeye hazır. Fenerbahçe buradan gelecek olan paranın 4 milyonunu forvet Gignac için ayırdı
        (Takvim)

        12

        TRABZONSPOR'DA SON ADAY HATEMAJ
        Trabzonspor'un orta saha transferi için son adayı Finlandiyalı oyuncu Perparim Hetemaj oldu.
        (Fotospor)

        13

        BEŞİKTAŞ'A İSPANYOL BOĞASI LLORENTE
        Aboubakar’da işler yolunda gitmeyince Kartal B Planı için düğmeye bastı. Kartal, Fernando Llorente'den net bir şekilde "Evet" cevabını alırsa kendisine 6 milyon euro bonservis bedeli biçen kulübü Swansea City ile masaya oturacak.
        (Fotomaç)

        14

        GALATASARAY, MAİCON'DA SONA GELDİ
        Maicon'u 3 yıllık sözleşme teklifiyle ikna eden Galatasaray, Sao Paulo ile yapılan pazarlıklarda da 7 milyon Euro noktasında buluştu. Artık Brezilya kulübüyle ödeme planı üzerinde konuşuluyor.
        (Fanatik)

        15

        UKRAYNA'DAN SELEZNOV İDDİASI
        Ukrayna'dan Foot Boom, geçen sezonu Karabükspor'da tamamlayan Evgen Seleznov'un Trabzonspor'un gündemine girdiğini yazdı. Bordo-mavililerin daha önce de istediği Ukraynalı oyuncunun Süper Lig performansından memnun kaldıkları iddia edildi.
        (Fotospor)

        16

        LENS'İ GALATASARAY'A ÖNERDİLER
        Menajer Kees Vos’un F.Bahçe ve Beşiktaş’ın ‘geri çekildiği’ Jeremain Lens için sarı-kırmızılı kulübe “İsterseniz görüşebiliriz” mesajı yolladığı belirtildi.
        (Fotomaç)

        17

        SOSA'DA SON DAKİKA
        Menez, Maicon ve Aydın Karabulut’u kadrosuna katıp gündeme damga vuran Akdeniz ekibi, asıl bombayı Jose Sosa ile patlatmak istiyor. Akdeniz ekibi Sosa’yı 1.5 milyon Euro yıllık ücrete ikna etmeye çalışıyor.
        (Fanatik)

        18

        ATİBA'YA 5 MİLYON DOLAR
        Vancouver, MLS yönetiminin de desteğiyle Kanadalı yıldız için Kartal'a 5 milyon dolar önerdi. Gelecek şubat ayında 35 yaşına basacak Atiba için yönetim kararı Şenol Güneş'e bıraktı. Deneyimli çalıştırıcı, Kartal'ın hem savunma hem de hücum anlayışında büyük rolü olan Atiba'yı bırakmak istemiyor. Yöneticilerde ise yerini dolduramama endişesi de var.
        (Fotomaç)

        19

        VOLKAN DEMİREL'E MLS'TEN TEKLİF VAR
        Volkan Demirel ile hala sözleşme yenilenmemesi üzerine menajerinin MLS takımı Colombus Crew ile irtibata geçtiği öne sürüldü.
        (Fotomaç)

        20

        SALİH UÇAN'A 2 MİLYON EURO
        Metz, Salih Uçan için 2 milyon euro bonservis ücretinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 35 teklif etti. Fenerbahçe yönetimi, Fransız kulübüne Salih'in satış fiyatının 5 milyon euro olduğunu iletti. Görüşmeler devam ediyor.
        (Fotomaç)

        21

        TOLGA'YA ALMANYA'DAN TEKLİF VAR
        Şut atamıyor diye eleştirilen Tolga Ciğerci'ye Almanya'dan talip çıktı... Bu sezon Bundesliga 2'de zor günler geçiren Kaiserslautern'in gurbetçi ön libero için bonuslarla 1 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Aslan, Tolga'yı Hertha'dan 3 milyon euro'ya almıştı.
        (Fotomaç)

        22

        VOLKAN ŞEN'İN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU
        Aykut Kocaman'ın yeni sezonda takımda istemediği futbolculardan olan Volkan Şen, ABD ve İngiltere'de takım arıyor. F.Bahçe'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunan milli yıldız için 3 milyon euro bonservis ücreti belirlediği öğrenildi. Volkan Şen'e birçok Anadolu takımından teklif var.
        (Fotomaç)

        23

        VAN PERSIE FEYENOORD'A GİDİYOR
        Fransız basını, Robin van Persie'nin 13 yılın ardından Feyenoord'a döneceğini iddia ederken, tarafların anlaştığını duyurdu. 33 yaşındaki forvet oyuncusunun Fenerbahçe ile Feyenoord'un el sıkışmasını beklediği belirtildi.
        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ