Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Atiba Hutchinson'dan yeni sözleşmeye yeşil ışık! - Beşiktaş Haberleri

        34 yaşında olmasına rağmen enerjisiyle takıma büyük katkı veren Atiba, “Biz şampiyonluğa inanmıştık ve kazandık. Bir yıl daha kontratım var. Kalmamı isterlerse sözleşmemi uzatırım. Türkiye’yi çok seviyorum” dedi.

        Beşiktaş’ın ve Kanada Milli Takımı’nın önemli oyuncusu Atiba Hutchinson açıklamalarda bulundu. Gazete Habertürk'te yer alan habere göer babalar günü dolayısıyla Beşiktaş USA Derneği tarafından kendisine sürpriz yapılan deneyimli oyuncu burada çarpıcı ifadeler kullandı. Siyah-Beyazlı takımda çok mutlu olduğunu yineleyen Atiba, “1 yıl daha kontratım var. Kalmamı isterlerse sözleşmemi uzatırım. Türkiye’yi çok seviyorum” dedi.

        REKLAM

        Şampiyonluğa da değinen tecrübeli oyuncu, “Biz şampiyonluğa inanmıştık ve kazandık. Bilic döneminde de maçlarımızı yeni statta oynasaydık şampiyon olabilirdik” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş’e övgüler yağdıran ve birçok konu hakkında konuşan Atiba şunları söyledi;

        “Şenol Güneş çok iyi bir insan ve hoca. Çok disiplinli bir hoca. Onunla çalışmaktan memnunum. Tamer Tuna’nın gitmesi beni çok şaşırttı. İstanbul’a geri dönmeden Dubai’de ailemle tatil yapacağım. Doğup büyüdüğüm yerde kendimi buluyorum. Eşim üçüncü çocuğumuza hamile. Yine erkek olacak. Geçmişte hep Avrupa’da futbol oynamanın hayalini kurardım. Buna ulaştım. Beşiktaş ile bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ