Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Maicon Galatasaray'da! - Galatasaray Haberleri

        Takımın kanayan yarası olan stoper bölgesine takviye için sezon bitiminden beri çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sonunda hedefine ulaştı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Brezilya’nın Sao Paulo takımında forma giyen Maicon için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Aslan’ın bu transfer için Brezilya ekibine 7 milyon Euro bonservis ödeyeceği, 1 milyon Euro’luk bonus maddesinin de sözleşmede yer aldığı öğrenildi.

        5 yıllığına anlaşılan Sambacı’nın ise senelik 2.6 milyon Euro kazanacağı bildirildi. Birkaç güne resmi imzayı atması beklenen Maicon, geçtiğimiz sezonun başında Porto’dan Sao Paulo’ya 12 milyon Euro bedelle transfer olmuş ve 43 maçta görev alıp fileleri 3 kez havalandırmıştı.

        Adı: Maicon Pereira Roque

        Doğum tarihi: 14 Eylül 1988 (28 yaşında)

        Doğduğu il: Barretos / Brezilya

        Boyu: 1,91 m

        Mevki: Defans - Stoper

        Ayak: sağ ayak

        Güncel piyasa değeri: 8 milyon Euro

        REKLAM

        ‘CLİCHY DE BİTTİ’ İDDİASI

        Geçensezon savunmadan çok çeken Galatasaray, işi sağlama alıyor... Solda Carole ve Linnes’in veriminden memnun kalmayan Tudor’un isteği üzerine bu bölgeye takviye için arayışta olan Galatasaray’ın, uzun süredir peşinde oldukları Gael Clichy’nin transferini de son aşamaya getirdiği iddia edildi.

        31 yaşındaki Fransız oyuncuyla ilgili ülkesinde çıkan haberlerde Clichy’nin, G.Saray’ın teklifine olumlu yanıt verdiği ve tarafların prensipte anlaştığına yer verildi. Galatasaray’ın, Manchester City’le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Clichy’le 3 yıllık kontrat yapılacağı da belirtildi.

        Adı: Gaël Clichy

        Doğum tarihi: 26 Temmuz 1985 (31 yaşında)

        Doğduğu il: Toulouse / Fransa

        Boyu: 1,76 m

        Mevki: Defans - Sol Bek

        Ayak: sol ayak

        Güncel piyasa değeri: 8 milyon €

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ