Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı, Edin Visca'nın Fenerbahçe transferini değerlendirdi - Rams Başakşehir Haberleri

        Lig Radyo'ya açıklamalar yapan başarılı teknik direktör, Edin Visca'nın çok değerli bir oyuncu olduğunun altını çizdi.

        Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

        "Haberleri ben de okuyorum. Yönetimimiz kuşkusuz en iyi kararı verecektir. Ben teknik direktör olarak böyle bir olasılığa hazırlıklıyım. Yedeklemelerim var. Burada önemli olan kulübün menfaatidir."

        Bosna-Hersekli futbolcu, geçen günlerde yaptığı açıklamada ayrılığın sinyallerini vermişti. Visca, "Her ne kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etmiş ve Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum. Bazı isteklerim var ancak şimdilik bu sır olarak kalsın. Ama şunu söyleyebilirim ki Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem" diye konuşmuştu.

        REKLAM

        Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 2011'de Medipol Başakşehir'e transfer olan Visca'nın 2020 yılına kadar kulüple sözleşmesi bulunuyor. Orta sahanın sağında oynayan Visca, 2016-2017 sezonunda 43 resmi maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 10 gol atıp 13 asist yaptı.

        EDIN VISCA KİMDİR?

        Doğum tarihi: 17 Şubat 1990 (27 yaşında)

        Doğduğu il: Olovo / Bosna-Hersek

        Boyu: 1,72 m

        Mevki: Ofansif orta saha

        Ayak: Sağ ayak

        Güncel piyasa değeri: 8 milyon Euro

        Son sezon istatistikleri: 43 maç 10 gol 13 asist

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ