Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Onazi için gelen teklifi reddetti - Trabzonspor Haberleri

        Bordo mavili kulübün, geride kalan sezonda İtalya Seri A ekiplerinden Lazio´dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için bir Çin kulübünden menajerler aracılığı ile 4 milyon Euro´luk teklif geldiği, ancak Trabzonspor yetkililerinin bu rakama sıcak bakmadığı belirtildi.

        YANAL DA KALMASINI İSTİYOR

        Teknik direktör Ersun Yanal´ın da Onazi´nin takımda kalması yönünde görüş bildirdiği, bunun üzerine yönetimin de oyuncuyu transfer ettiği bedele yakın bir teklif gelmesi nedeniyle menajerleri geri çevirdiği kaydedildi. 2016-17 sezonunda bordo mavili takımda 38 maçta 2 bin 902 dakika süre alan Onazi, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

        REKLAM

        BAŞKAN USTA İTALYA´YA GİDİYOR

        2017-18 sezonu öncesi iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor´da kulüp başkanı Muharrem Usta´nın bayramda İtalya'ya gideceği öğrenildi. Milanlı orta saha oyuncusu Juraj Kucka için bir görüşme yapacak olan Usta´nın, bunun dışında farklı oyuncular için de temasta bulunacağı kaydedildi. Usta´nın İtalya seferinin ardından farklı ülkelerde de transfer görüşmeleri yapacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ