Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mathieu Valbuena'dan veda paylaşımı - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertlilerin geçen günlerde kadrosuna kattığı Mathieu Valbuena, 2 yıldır formasını giydiği Lyon'a yaptığı Instagram paylaşımıyla veda etti.

        "Tüm taraftarlarıma ve Lyon'da tanıştığım herkese" başlığıyla bir mesaj yayınlayan 32 yaşındaki futbolcu, şunları yazdı:

        "Bildiğiniz gibi Lyon'a belli koşullarda gelmiştim ve ilk sezonum kolay değildi. Ancak çok çalışarak 2 yıl boyunca en güzel maceralarımı yaşadım. Mükemmel hatıralar ve mutlulukla görevimi tamamlayarak aranızdan bugün ayrılıyorum. İki sezon boyunca çok güzel rastlantılar ve unutulmaz anlar yaşadım. Bu şehirde, bu stadyumda, muhteşem atmosferde çok güzel zamanlarım oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Onun güveni, benim bu sezon en iyi şekilde oynamamı sağladı. Aynı zamanda tüm bu anları birlikte yaşadığım takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim. İyi ya da kötü zamanlarda beni destekleyenler, çok teşekkürler. Desteğiniz olmasaydı, yaşananlar aynı güzellikte olmazdı. Her zaman kalbimde olacaksınız. Bu güçlü hatıraları ve Lyon forması altındaki olağanüstü alkışı da asla unutmayacağım. Hepiniz için güzel bir gelecek diliyorum. Kariyerimin yeni sayfası olan Fenerbahçe için çok heyecanlıyım. Futbol ülkesi olan Türkiye'de olduğum sürede beni destekleyeceğinizden eminim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ