Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Transfer Haberleri – BJK Transfer Haberleri Son Dakika - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş’ın bonservisini almak için Porto ve Lorient kulüpleri ile görüşmeler yaptığı Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı...

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Kamerunlu golcünün satışından gelecek paranın ikiye bölünecek olması ve 10 milyon Euro’luk serbest kalma ücreti Siyah-Beyazlılar’ı zorlarken Portekiz basınından dengeleri bozacak bir iddia geldi.

        3

        Ülkenin en önemli gazetelerinden biri olan O Jogo, Aboubakar’ın Porto’da kalacağını yazdı...

        4

        Kamerunlu oyuncuyu manşetine taşıyan O Jogo, eski teknik direktör Nuno Espirito Santo’nun Aboubakar’ın dönmeyeceğini açıklamasına rağmen Sergio Conceiçao’nun yeni teknik direktör olarak takımın başına geçmesi sonrasında farklı bir kararın gündeme geldiğini belirtti.

        5

        LORİENT DE ‘SİZDE KALSIN’ DEMİŞTİ

        Haberde; Porto’nun forvet hattında şu an sadece Tiquinho ve Pedro Rui’nin olduğu ve Conceiçao’nun bu nedenle Aboubakar’ın takımda kalmasını istediği yazıldı.

        6

        Portekizli kulübün 2018’de sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu oyuncu ile yeni sözleşme yapacağı da haberde ayrıca vurgulandı.

        7

        Beşiktaş’ın Aboubakar’ı almak için Porto ile görüşmelere devam ettiğinin altı çizilirken, Portekiz ekibinin 10 milyon Euro’nun altına düşmediği de ifade edildi.

        8

        Öte yandan Beşiktaş ile yapılan görüşmeler sırasında Aboubakar’ın satışından gelecek paranın yüzde 70’inde hak sahibi olan Lorient yetkilileri, Porto’ya yöneticilerine “Kesinlikle 10 milyon Euro’nun altında bir rakama satmayın. Satamıyorsanız da siz de kalsın” şeklinde görüş bildirmişti.

        9

        SILVA'NIN YERİNE ABOUBAKAR

        Vincent Aboubakar’ı takımda tutmak isteyen Porto kulübü, yıldız golcüsü Andre Silva’yı geçtiğimiz günlerde 38 milyon Euro gibi bir rakama Milan’a sattı.

        10

        Silva’dan boşalan forvet pozisyona yeni takviye yapmama ihtimali bulunan Porto’nun bu nedenle Aboubakar’ı takımda tutmak istediği iddia edildi.

        11

        "BEŞİKTAŞ İÇİN KARAR VERMEDİM"

        Konfederasyon Kupası’ndan elenen Kamerun’un forveti Vincent Aboubakar, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

        12

        Almanya ile önceki gün oynanan maçta fileleri sarsan başarılı golcü, Beşiktaş ile ilgili gelen bir soruya “Beşiktaş sorusunu yanıtlamak istemiyorum. Beşiktaş’la ilgili henüz karar vermedim. Zaman her şeyi gösterecek” cevabını verdi.

        13

        Aboubakar “Rusya’da futbol oynamak ister misiniz?” sorusunu ise “Futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum” şeklinde yanıtladı.

        14

        "TRANSFERİ ÇOK ZOR"

        Aboubakar’ı isteyen kulüplerden olan Rennes kulübünün başkanı Rene Ruello “Transferi çok karışık ve zor çünkü Porto’nun futbolcusu ama aynı zamanda Lorient’e de para vermemiz gerekecek” dedi.

        15
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ