Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer şov sürecek! - Galatasaray Haberleri

        Transfer bombalarını ardı ardına patlatan Galatasaray’ın Gomis’ten sonraki ikinci transferi de bugün İstanbul’da olacak.

        Dinamo Kiev’den bonuslarla birlikte 9 milyon euro’ya alınan Younes Belhanda, saat 16.20’de Atatürk Havalimanı’na ayak basacak.

        Sao Paulo’dan transfer edilen Brezilyalı stoper Maicon ise pazartesi günü direkt Slovakya kampına geçecek.

        3 YIL İÇİN 10.5 MİLYON EURO

        İngiliz ekibi Swansea’den 2.5 milyon euro’ya transfer edilen 32 yaşındaki forvet için, bugün sağlık kontrollerinin ardından saat 15.30’da Türk Telekom Stadı’nda imza töreni düzenlenecek.

        Yıllığı 3.5 milyon euro’dan 3 senelik sözleşme imzalayacak olan Gomis’in, bu akşamki idmanda yer alması bekleniyor. Öte yandan Fransız yıldız, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya’ya sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı gönderdi.

        REKLAM

        FRANSA'DAN ÖNEMLİ İDDİA

        Gomis, Belhanda ve Maicon’la anlaşan, ön libero için de arayışlarını sürdüren Galatasaray için Fransa’dan flaş bir iddia geldi.

        Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports’un Fransa muhabiri Philippe Genin, Nigel de Jong’la yolları ayırmayı planlayan Cimbom’un, Juventus’ta forma giyen Mario Lemina’yı kiraladığını öne sürdü.

        24 yaşındaki Gabonlu orta saha, geçtiğimiz sezon Juve formasıyla 28 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ