Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman: Birlik olalım - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman, futbolcularla Samandıra’da yaptığı ilk görüşmede önemli mesajlar verdi...

        Kocaman, “Fenerbahçe’de hayatımın çok uzun yılları geçti. 4 yıl sonra tekrar buradayım. Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe, futbol branşı özelinde olmasa bile dünyanın en büyük spor kulübüdür. Bunu unutmayın... Burada her zaman şampiyonluk beklenir, bu kulübün yarışma kimyasında bu var. Son zamanlarda futbolda beklentilerin uzağında kalındığı için şimdi size düşen görev ve sorumluluk çok daha ağır. Futbol; yeteneklilerin beraber oynadığı bir oyundur, bireysel olarak ne yaparsanız yapın beraber olmazsanız başarılı olamazsınız” ifadelerini kullandı.

        ‘FUTBOL TUTKUNUZU GÖRMEK İSTİYORUM’

        Kocaman şöyle devam etti: “Bizim oynadığımız seviyelerde beklentiler çok yüksektir. Hata mutlaka olacak ama bunu tespit edip düzelterek en iyiye ulaşacağız. Futbol ayrıca yeteneğin yanında tutku ile yapılan bir spor. Sizin futbol tutkunuzu görmek istiyorum. Lütfen bunu unutmayalım ve ona göre davranalım. Benim inancım sahadadır. Derdimi burada anlatırım, dertleri burada dinlerim. Saha dışında da herkese kapım açık. Dertler neyse dinleyeceğim. Hem kendimizi anlatacağız hem de sizi anlamaya çalışacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ