Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a Pepe müjdesi! Pepe kimdir? - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın bir süredir transferi için uğraştığı Pepe'de en ciddi rakip Paris Saint-Germain'di. Bu konuda İspanyol Marca'dan müjde gibi bir haber geldi. Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca'ya göre; "Pepe, sağlık kontrolünden geçmesine rağmenbeklenmedik bir şekilde PSG ile anlaşma sağlayamadı. Sıradaki durağı Türk futbolu olacak. Portekizli, önümüzdeki hafta İstanbul'a seyahat etmeyi planlıyor."

        Portekizli savunmacıyla ilgili diğer bir iddia da İtalya'dan geldi. Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio, Beşiktaş'ın PSG'nin teklifini beğenmeyen Pepe ile pazartesi günü görüşme yapacağını duyurdu. Haberde görüşmelerin olumlu geçmesi durumunda Portekizli savunmacının önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul'a geleceği aktarıldı.

        Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Pepe'nin bonservisi elinde bulunuyor.

        PEPE KİMDİR?

        Kelper Laveran Lime Ferreira ya da bilinen ismiyle Pepe, 26 Şubat 1983 tarihinde Brezilya'nın Maceio kentinde dünyaya geldi. Brezilya'da doğmasına rağmen Portekiz vatandaşı olan Pepe, Maritimo takımında yıldızını parlatmış ve ardından Porto'ya transfer olmuştur.

        REKLAM

        Porto'da 64 maçta forma giyen Pepe, 6 gol kaydetti. Porto'daki performansının beğenilmesiyle İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Pepe, toplam 10 sezonda 229 maça çıktı ve 13 gol attı.

        Aynı zamanda Portekiz Milli Takımı formasını giyen Pepe, milli takım formasıyla 85 maçta görev yaptı ve 4 gole imzasını attı.

        Real Madrid'de forma giydiği esnada Getafe'ye karşı oynanan mücadelede Javier Casquero'yu tekmelediği ve Juan Albin'e yumruk attığı için 10 maç ceza aldı.

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ