Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaşlı Adriano'yu ABD'den istiyorlar - Fenerbahçe Haberleri

        Geçen sezon Barcelona’dan transfer edilen ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Adriano Correia’yı isteyen isteyene...

        Özellikle çin’den birçok takımın listesine aldığı Brezilyalı sol bek için ABD’den de bazı takımlardan teklifler geldiği belirtildi.

        Teknik direktör Şenol Güneş’in kalmasından yana fikir belirttiği 33 yaşındaki oyuncu, Çin’den ya da ABD’den çok iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak ve oradan gelecek para yeni transferlerde kullanılacak.

        MİLOSEVİC KALMAKTAN, FRANCO GİTMEKTEN YANA

        Kartal’da takımda gönderilecek isimler içinde çalışmalar devam ediyor... Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak farklı takımlarda geçiren Pedro Franco ve Milosevic yeni sezon hazırlıklarına takımla birlikte başladı. İki oyuncunun menajerleri, futbolcuların Beşiktaş’taki gelecekleri için yetkililer ile bir araya geldi.

        Franco’nun temsilcisi, oyuncusunun bonservisinin verilmesini talep ederken, Milosevic ise takımda kalmak istediğini bildirdi. Bu gelişme üzerine yönetim ve teknik ekip ortak bir karar verecek ve oyuncuların takımdaki gelecekleri şekil alacak. Siyah-Beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in de isteği doğrultusunda iki oyuncunun da gönderilmesini istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ