Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Milan'dan Kjaer açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Sporx'te yer alan habere göre, Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Fenerbahçeli Simon Kjaer'in transferiyle ilgili ucu açık bir açıklama yaptı.

        Premium Sport canlı yayınına bağlanan Mirabelli, "Simon Kjaer'i çok iyi tanıyorum. Fakat, kadromuzda fazla stoper var. Stoper satmadan stoper almak istemiyoruz." dedi.

        Mirabelli, "Transferde kesin bir durum yoktur, bugünden yarına işler değişir. Eğer, kadromuza bir transfer yapacaksak bunun için kesin bir fikrimizin olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        KJAER İÇİN FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe Kulübü, Danimarkalı stoper Simon Kjaer ile ilgili olarak gazetelerde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

        Simon Kjaer'in için Fenerbahçeli yöneticilerin, Milan ile anlaştığı ve bu transferin 12 milyon euroya gerçekleşeceği iddia edilmişti.

        Çıkan haberler üzerine Fenerbahçe Kulübü'nden Simon Kjaer ile ilgili olarak açıklama geldi. Sarı-lacivertlilerin duyurusunda, Kjaer'in 12 milyon euroluk bir anlaşmanın söz konusu olmadığı ve Danimarkalı isim için teklif gelmediği vurgulandı.

        "Bugün tarihli Fanatik ve Akşam gazetelerinde, oyuncumuz Simon Kjaer için 12 Milyon €'ya AC Milan takımı ile anlaşıldığı yönünde çıkan haberler yalandır.

        Kulübümüze şu an için böyle bir teklif yapılmamıştır.

        Bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ