Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Gökhan İnler'in transferi için harekete geçti (Trabzonspor transfer haberleri) - Futbol Haberleri

        Transferde gaza basan ve İtalyan devi Milan’dan Juraj Kucka’ya 3 yıllık imza attıran Trabzon, orta sahaya defansif gücü yüksek bir isim daha ararken; ibre sürpriz bir şekilde Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Gökhan İnler’e döndü.

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Gary Medel konusunda kulübü İnter ile anlaşan ancak Şilili yıldızdan halen olumlu bir yanıt alamayan Bordo-Mavili yöneticilerin, Beşiktaş’ta umduğunu bulamayan 33 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli yıldız için temaslara başladığıöğrenildi.

        Taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Gökhan İnler’i çok istediklerini gösterdi.

        RAKİPLER: ATALANTA, BAŞAKŞEHİR, GÖZTEPE

        “Hiçbir şekilde onlara gitmem” diyerek Fenerbahçe ve Galatasaray’a ilkgünden kapıyı kapatan Gökhan İnler’e, İtalyan ekibi Atalanta ile Türkiye’den Medipol Başakşehir ile Süper Lig’e yeni yükselen Göztepe’nin de yakın ilgi duyduğu, ancak İnler’in ilk tercihinin Trabzon olduğu kaydedildi. Geçensezon 16’sı ilk 11, 30 resmi maçta şans bulan Gökhan, skora 2 asistlik katkı sağladı.

        REKLAM

        VİSCA PAHALI GELDİ

        Visca pahalı geldi Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzon’un ısrarla istediği Edin Visca için Trabzon Başkanı Muharrem Usta ile önceki gecegörüştüklerini, 6.5-7 milyon Euro’nun altına düşmeyeceklerini ve takas istemediklerini söylediğini belirtti. Bunun üzerine Bordo-Mavilikulübün Visca defterini kapattığı kaydedildi.

        JUNUZOVİC'TEN KÖTÜ HABER

        Başkan Muharrem Usta’nın Almanya’dagörüştüğü Junuzovic’ten Trabzon’a kötü haber geldi. 30 yaşındaki Avusturyalı, “Trabzon’dançok iyi bir teklif aldım. İlgi her zaman gurur verici ama Bremen’de kalacağım” dedi. Fırtına, ‘10 numara’ transferinde alternatif isimlere yöneldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ