Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Tudor gönderilecek mi? - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; büyük umutlarla başladığı yeni sezonun ilk resmi maçında zayıf rakibi Östersunds’a 2-0 yenilerek büyük şok yaşayan G.Saray’da teknik direktör İgor Tudor’un kredisi şimdiden tükendi.

        2

        İsveç ekibiyle perşembe günü TT Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya ‘Tudor’un kader maçı’ olarak bakan Özbek yönetimi, şimdiden B planı için kolları sıvadı.

        3

        Östersunds’a elenilmesi halinde bunu taraftarlara açıklayamayacaklarını düşünen ve camia içerisinde büyük deprem yaşanacağını bilen Sarı-Kırmızılı kurmayların, olası bir kötü sonuçta teknik direktör İgor Tudor’la derhal yollarını ayıracağı öğrenildi.

        4

        Böyle bir duruma ise hazırlıksız yakalanmak istemeyen yönetimin, yeni hoca arayışlarına da şimdiden başladıkları bildirildi.

        5

        EN BÜYÜK ADAY MIRCEA LUCESCU
        Geçtiğimiz sezon Jan Olde Riekerink’ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirildiğinde Sarı-Kırmızılı taraftarlardan büyük destek gören Hırvat teknik adam, Östersunds yenilgisi ve Sneijder’la yaşadığı sorun nedeniyle istenmeyen adam oldu.

        6

        Tribünlerin sezon boyunca Tudor’a karşı sergileyeceği olumsuz tutumu da düşünen G.Saray yönetiminin, taraftarların en çok istediği isim olan Mircea Lucescu için nabız yokladığı ifade edildi.