Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Kjaer'in yerine Badstuber'i transfer edecek | Holger Badstuber kimdir? - Fenerbahçe Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları ise sürüyor. Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı yıldızı Simon Kjaer'in Sevilla ile görüştüğü biliniyor. İspanyol ekibinin sportif direktörü Oscar Arias, bugün yaptığı açıklamada Kjaer'le ilgilendiklerini doğrulamış ve "Anlaşma zemini arıyoruz. Konuyla ilgili çok detaylı da konuşmak istemiyorum. Çünkü bu pazarlık sürecini olumsuz etkileyebilir." demişti. Fenerbahçe, Kjaer'in ayrılması durumunda sıkıntı yaşamamak için girişimlere başladı.

        REKLAM

        NTV Spor'un iddiasıan göre sarı-lacivertliler, Kjaer'in Sevilla'ya gitmesi durumunda Alman stoper Holger Badstuber'le görüşecek. 28 yaşındaki tecrübeli savunmacının bonservisi elinde bulunuyor. Fenerbahçe, Kjaer'in durumunun netleşmesinin ardından girişimlere başlayabilir.

        Bayern Münih altyapısından yetişen Badstuber, 2011-12 sezonunda kariyerinin en iyi günlerini geçirmişti. O sezon 50 maçta forma giyen Alman futbolcu, Almanya Milli Takımında da boy göstermeye başlamıştı. Ancak Badstuber bir sezon sonra yaşadığı ağır sakatlıkla sarsıldı. Yaklaşık 1,5 sene sahalardan uzak kalan Badstuber sonrasında takımdaki yerini de kaybetti. Alman stoper geçen yılın devre arasında Schalke 04'e kiralanmıştı. Deneyimli futbolcu sezonu 1179 dakika sahada kalarak geçirdi.

        HOLGER BADSTUBER KİMDİR?

        Tam adı: Holger Badstuber

        Doğum tarihi: 13 Mart 1989

        Doğum yeri: Memmingen / Almanya

        Yaş: 28

        Boy: 1,90 m

        Mevki: Stoper

        Ayak: Sol ayak

        Sözleşme bitiş tarihi: -

        Oynadığı takımlar: Stuttgart, Bayern Münih, Schalke 04

        Son sezon performansı: 16 maç, 1 sarı kart 1 kırmızı kart

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ