Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rijkaard iki yeni isim istedi! - Galatasaray Haberleri

        Rijkaard: “En geç 30 Ağustos’a kadar yeni transferleri kadroda görmeliyim” dedi.

        Transferin hızlı takımı Galatasaray gözünü yeni yıldızlara çevirdi. Kamp çalışmalarını Bochum’da sürdüren sarı kırmızılılar yoğun bir tempo içinde yeni sezona bilenirken, teknik direktör Frank Rijkaard ve yöneticiler de bundan sonra transferde belirleyecekleri stratejiyi masaya yatırdılar. Hürriyet'ten Ali Naci Kuçük'ün haberine göre, temaslarda bulunduğu İsviçre’den önceki gün dönen futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ile Teknik Direktör Frank Rijkaard transfer zirvesi yaptı.

        Bazı isimler var

        Üstünel, “Hocamız takıma kısa sürede alıştı. Eksik yerleri belirledi ve onun isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım hakkındaki fikirlerini aldım. Ona bazı gelişmelerle ilgili bilgiler verdim. En son Keita’yı renklerimize bağladık. Ancak, transfer defterini henüz kapatmadık. Hocamız, iki oyuncu daha istiyor. Birini büyük ihtimalle savunmaya, diğerini de orta sahaya yapacağız. Kafamızda bazı isimler var. Şartları değerlendirip kısa sürede bu işleri bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

        Hollandalı teknik adamın, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacakları Tobol maçı öncesi mevcut kadronun yeterli olacağını söylediği, ancak 30 Ağustos’a kadar en az iki futbolcuyu istediği öğrenildi.

        Balta korkuttu

        Bu arada Galatasaray bir günlük iznin ardından dünü çift idmanla geçirdi. Kewell, takımdan ayrı düz koşu yaparken, Servet ile Nonda sağlık kontrolünden geçti. Fizik kondisyon ağırlığı çalışmasında ise ayağını yere ters basan Hakan Balta, çalışmayı tamamlayamadı. Milli oyuncunun sol ayak üst adalesinde zorlanma olduğu tespit edildi. Rijkaard ise futbolcuları fizik kondisyon antrenmanı yaparken ayağına aldığı topu saha kenarında bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’e atarak onunla karşılıklı kısa süre paslaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ