Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Gökhan Gönül sakatlandı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta bir sakatlık şoku daha yaşandı. Siyah-beyazlılarda Gökhan Töre ve Atınç Nukan'ın ardından Gökhan Gönül'den de kötü haber geldi.

        KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

        Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ameliyat edildi. Siyah-beyazlı kulüp, Gökhan'ın 6 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle:

        "Başarılı oyuncumuz Gökhan Gönül'ün sağ bacağında oluşan ağrı şikayeti nedeniyle yapılan tetkikler sonucu; sağ tibia (kaval) kemiğinde stres reaksiyonu ve kemik zarı (periost) ödemi tespit edilmiştir. Bu sorunun ileride stres kırığına dönüşmesini engellemek ve iyileşme sürecini hızlandırmak amacıyla oyuncumuz ameliyat edilmiştir. Operasyonu başarılı geçen oyuncumuzun 6 hafta sonra takım ile çalışmalara başlaması planlanmıştır."

        REKLAM

        GÖKHAN'DAN MÜJDELİ HABER: "4. HAFTADA DÖNERİM"

        Kendisini ziyarete gelen başkan Fikret Orman’la görüşen başarılı oyuncu, “Başkanım normal süre belki 2 ay ama ben ligin 4. haftası başlarım. Zaten 10 gün sonra çalışmalara start vereceğim” dedi.

        Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, kaval kemiğinde oluşan kırık nedeniyle dün kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından başarılı bir operasyon geçirdi. Gönül’ün yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması beklenirken milli oyuncu, kendisini ziyaret eden ve moral veren başkan Fikret Orman’a müjdeyi verdi. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre siyah-beyazlı oyuncu, “Başkanım normal süre belki 2 ay ama ben ligin 4. haftası başlarım. Zaten 10 gün sonra çalışmalara start vereceğim” diye konuştu.

        Gökhan Gönül, uzun süredir ağrılarla oynadığını belirterek artık dayanamadığını söyledi ve “Neredeyse her maça kaval kemiğime iğneler yapılarak çıkıyordum. Bu da benim dengemi bozuyordu. Cenk tosun depar atıyordu. Ona gıptayla bakıyordum. şimdi her şey inşallah düzelecek. Çok rahat bir şekilde oynayacağım” dedi. Başkan Fikret Orman ise Gökhan’a, vücut yapısının güçlü olduğunu ve beklenen süreden daha erken döneceğine inandığını söyledi. Gökhan ayrıca hafta sonu oynanacak olan Süper Kupa maçı için takımla birlikte Samsun’a gideceğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ