Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan Galatasaray'a transfer olacak mı? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın transfer etmek istediği Arda Turan ile ilgili Katalan basını tarafından son gelişmeler duyuruldu.

        2

        Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Galatasaray'ın Arda Turan'ı çok istediği, Arda Turan'ın da bu transfer için Barcelona yönetimine talepte bulunduğu kaydedildi.

        3

        Barcelona'nın ise Galatasaray ile pazarlık halinde olduğu belirtilirken, İspanyol kulübün bu transfer için önce 30 milyon euro, ardından ise 10 milyon euro'luk bir indirimle 20 milyon euro istediği bilgisi verildi.

        4

        Galatasaray'ın ise Arda Turan için 10 milyon euro önerdiği ve bu rakamdan yukarıya çıkamayacaklarını her iki görüşmede de Barcelona tarafına ilettiği notu düşüldü.

        5

        İkinci görüşme sonrası bu transfer görüşmelerinin son güne kadar devam edebileceği, Barça'nın tüm ihtimalleri değerlendireceği ve transferin kapanacağı tarih olan 7 Eylül'den önce çözülmesinin kolay olmadığı vurgulandı.

        6

        Bir diğer Katalan gazetesi olan Sport ise; Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmek istediği, zira Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde'nin de planları içerisinde olmamasının bu transferin ana faktörü olduğu kaydedildi.

        7

        Ancak, Barcelona ile Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut'un transfer için anlaşamadığı ifade edildi.

        8

        Öte yandan, Barcelona'nın Arda Turan'ı kiralamaya sıcak bakmadığı ve o kapıyı kapattığı, Milli yıldızı bonservisiyle birlikte satmak istediği belirtildi. (Sporx)

        9

        Öte yandan BeIN Sports'un haberine göre; Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.