Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son Dakika: Arda Turan Galatasaray'a geri mi dönüyor? Arda Turan son durum - Galatasaray Haberleri

        Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır"dedi.

        İşte Ahmet Bulut'un sözleri:

        "Şaşırdım. Bütün medyada dolaşıyor, 'Arda Turan, 1 seneliğine Galatasaray'a kiralandı' diye. Bu tamamen gerçek dışı. Benim Barcelona'yla bir görüşmem olmadı. Barcelona'dan bana bugüne kadar 'Arda'ya takım bak' gibi bir talep de gelmedi. Bu haber, tamamen yanlış bir haberdir."

        Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek şunları şöyledi:

        "Arda, Galatasaray'ın yetiştirdiği, Türkiye'nin gururu olan her futbolseverin iftihar ettiği bir futbolcu. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Türkiye'de futbol oynamak isterse geleceği yer Galatasaray. Hem taraftar hem yönetim böyle bir buluşmadan son derece memnun olacaktır. Ama bu transfer için iradelerin oluşması lazım. Bizim amacımız Galatasaray'ın en iyi takım olması. Bunun için çalışıyoruz. Dolayısıyla transferler için spesifik detaylar vermek yanlış olur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ